Met Bitproperty kan iedereen vanaf 1.000 dollar investeren in vastgoed, bedrijf lanceert presale ICO

Persbericht – Bitproperty, een blockchainproject voor commercieel en residentieel vastgoed, start een Initial Coin Offering om kapitaal op te halen. Het project gaat van start in Rusland, waar voor het eerst de blockchaintechnologie wordt gebruikt voor investeringen in commercieel en residentieel vastgoed. Dergelijke projecten bestaan nu al in Duitsland, de Verenigde Arabische Emiraten, Groot-Brittannië en ook in Nederland.

ICO

De presale van de ICO loopt van 20 maart tot 15 april en is de gunstige periode om Bitproperty Tokens te kopen. Tot de officiële ICO worden de tokens verkocht met een bonus van 35%.

Bitproperty maakt het mogelijk om vanaf 1.000 dollar te investeren in commercieel en residentieel vastgoed nog vóór de eerste bouwfase. In de nabije toekomst wordt een investering in onroerend goed beschikbaar voor gewone burgers van elk land, verwacht Bitproperty.

Op het Bitproperty platform verloopt het investeringsproces heel eenvoudig en conform bestaande regelgeving: u moet zich registreren, de woning kiezen die u leuk vindt, tokens kopen vanaf 1.000 dollar en u bent al een investeerder. De tokens zijn via hetzelfde platform weer te verkopen.
Momenteel is de bètaversie van het platform technisch geheel in orde. De komende maanden wordt hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het platform en worden de eerste use cases verwacht.

Video Bitproperty

Disclaimer: bovenstaand persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitproperty online

— Below you will find the English version —

Press release – Bitproperty, blockchainplatform for real estate, issues ICO

Bitproperty, the blockchain project in commercial and residential real estate has issued an ICO.

The project will start in Russia, where, for the first time, blockchain technology will be used in investment commercial and residential real estate. Such projects now exist in Germany, the United Arab Emirates and Great Britain. From 20th of March to 15th of April is the most favorable phase for buying Bitproperty Tokens. Until officially ICO, tokens will be sold with a 35% bonus. Bitproperty is a platform for investing from 1000 dollar in commercial and residential real estate at an early stage of construction. In the near future, investment in real estate will be available to ordinary citizens of any country.

Bitproperty

On the Bitproperty platform, the investment process will be legal and very simple: you will need to register, choose the property you like, buy tokens from $1000 and you are already an investor. If you do not like or do not like the profitability, you go to the platform, open your personal cabinet, then sell the property tokens and, behold, you got your money back with a profit.

Technically, everything is already implemented and working. Moreover, competitors from other countries have also launched beta versions, working and developing.

Contact details

Nikolay Plekhanov, CEO & Founder

Projects:

BitProperty Platform bitproperty.online

ICO BitProperty ico.bitproperty.online

Building materials marketplace in Russia, Moscow BetonBaza

phone:

+7 (495) 177 25 48

+7 (925) 780 32 25

email: nnplekhanov@gmail.com

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!