Bitcoin Kort nieuws

KORT NIEUWS: belasting betalen met bitcoin in Florida; “Upbit doet niets verkeerd”; CME Group denkt aan ethereum derivaten

Bitcoin MagazineNL komt regelmatig met een korte nieuwsupdate.

   
   

Belasting betalen met bitcoin en bitcoin cash in Florida

Betaalprovider Bitpay heeft een deal gesloten met de regionale belastingdienst in Florida. In Seminole County om precies te zijn.
Burgers kunnen BTC en BCH gebruiken om hun (vermogens) belasting te betalen. Maar ook voor het afrekenen van je rijbewijs of paspoort wordt crypto geaccepteerd.

   

Politie-onderzoek: “UPbit ging niet in de fout”

UPbit heeft geen wet overtreden in Zuid-Korea, blijkt uit een grootschalig politie-onderzoek in het land. UPbit is de grootste ruilbeurs in het cryptogekke land. Zo’n dertig tokens op de ruilbeurs hebben namelijk geen wallet-support op de ruilbeurs. Dat betekent dat een gebruiker deze eerst in bitcoin of ethereum moet omzetten om deze van de ruilbeurs te onttrekken. De autoriteiten hebben onderzocht of de ruilbeurs wel genoeg liquiditeit heeft om door te blijven opereren. Vooralsnog lijken die beschuldigingen ongegrond.

CME Group komt op termijn met ethereum derivaten

Sinds begin zijn deze week er ethereum prijsindexen te zien op de websites van CME Group en Crypto Facilities. CME in Chicago geldt als het grootste derivatenplatform ter wereld. Naar verwachting gaat de derivatenbeurs op termijn ethereum futures aanbieden, zoals dat nu ook gebeurt met bitcoin.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Bitcoin Magazine NL maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. Accepteren Lees verderWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com