Persbericht: BlockShow Europe 2018 heet Jimmy Wales – oprichter van Wikipedia – welkom op haar blockchainconferentie

Persbericht: Na twee drukke maanden door heel Europa verschillende bijeenkomsten te hebben gehost, sluit BlockShow haar reis af met de BlockShow Europe 2018 conferentie in Berlijn. Tijdens de hoofdconferentie op 28 en 29 mei zullen meer dan 80 blockchainexperts hun inzichten delen aangaande verschillende blockchaintechnologieën en crypto gerelateerde onderwerpen.

De meetups die in heel Europa plaatsvonden, bleken een groot succes. Zij kenden een verscheidenheid aan opvallende keynotesprekers en de netwerkmogelijkheden voor de aanwezigen bleken bijzonder productief. BlockShow organiseerde in totaal acht bijeenkomsten in steden variërend van Parijs tot Rome en Zürich.

BlockShow Oscar

Tijdens deze bijeenkomsten hielden de organisatoren verschillende Q&A- sessies met veelbelovende blockchain startups. De winnaars van deze sessies werden uitgenodigd deel te nemen aan de zogeheten BlockShow Oscar in Berlijn, een startup competitie die op de BlockShow conferentie 2018 zijn hoogtepunt kent, en waar een hoofdprijs van 50.000 euro wacht voor de best bevonden startup.

BlockShow Europe 2018 in Berlijn zal worden bijgewoond door meer dan 3000 blockchain influencers en enthousiastelingen. De conferentie zal meer dan 150 projecten omvatten, met meer dan 120 organisaties en bedrijven die hun steun voor het evenement verleenden.

Addy Creeze, CEO at BlockShow: “Among conferences, BlockShow is like the Cirque du Soleil of the circus – we stand out from the competitors. We are not your typical conference: we remove standard, official stuff from it and focus on a casual atmosphere where community feels like home and where people can network and sign contracts. We disregard the word “official,” and like to replace it with “informal”. We are a show for blockchain business representatives to spend their time efficiently.”

bitcoin meester

Wikipedia

BlockShow is verder bijzonder verheugd Jimmy Wales, oprichter van Wikipedia en een Time’s Magazine “100 Most Influential People” te mogen verwelkomen op de conferentie. Jimmy mag een groot influencer heten en is bijzonder gecharmeerd van crypto’s en de blockchaintechnologie. Hij startte voor het eerst met crypto’s in 2014, toen hij in maart van dat jaar tweette dat hij ermee aan het spelen was. In zijn volgende tweet voegde hij zijn wallet-adres toe, waarop hij ongevraagd 5 BTC aan donaties ontving, en de rest is geschiedenis.

Sinds 2014 accepteren Wikipedia en de Wikimedia Foundation bitcoin als donatiemethode, waardoor het gebruik van de digitale munt wordt gestimuleerd.

BlockShow 2018

De conferentie zal in totaal meer dan 80 wereldwijd erkende sprekers omvatten, waaronder experts als:

  • Bobby Lee – mede-oprichter van BTCC, bestuurslid van de Bitcoin Foundation
  • Benny Giang – medeoprichter van CryptoKitties, productmanager bij Axiom Zen
  • Plamen Russev – oprichter en uitvoerend voorzitter, Webit.Foundation & Global Webit Congress
  • Mike Butcher – Schrijver & blogger, editor-at-large bij TechCrunch, bekroond met een MBE in de Queen’s Birthday Honours lijst 2016
  • Llew Claasen – Bitcoin Evangelist, durfkapitalist, sinds 2016 uitvoerend bestuurder van de Bitcoin Foundation

Opvallende paneldiscussies en sessies omvatten:

  • Paneldiscussie “Governmental Blockchain Initiatives within the EU (and Beyond)”
  • Paneldiscussie “How Blockchain Changed the Concept of Privacy & Where It Leads Us”
  • Oplossingssessie “Blockchain and Cybersecurity”
  • Oplossingssessie “Will Blockchain Drive the Evolution of the Game Industry?”

De conferentie kent verder een speciale app voor alle deelnemers om voor en tijdens BlockShow met elkaar in contact te komen. Gebruikers zullen aanwezigen kunnen filteren op basis van expertise en beroep (investeerder, startup, crypto fonds, enz.) om gemakkelijk en effectief met elkaar in contact te komen. Het is vooral ook handig voor beleggers, die de app kunnen gebruiken om verschillende projecten te analyseren, voordat ze beslissen een vergadering bij te wonen.

Volgens de statistieken van de eerdere BlockShow conferentie weet elke deelnemer, die de app gebruikt, gemiddeld drie contracten of partnerships te kunnen ondertekenen tijdens die tweedaagse conferentie.

Tickets voor het evenement zijn nu te koop! Van 26 april tot 23 mei is de prijs 1.988 euro per ticket, oplopend tot 2.488 euro naarmate de datum van het evenement dichterbij komt.

Over BlockShow:

De BlockShow Europe Conference is gewijd aan het ontdekken van de heetste innovaties en trends die zich voordoen in zowel de Europese als de mondiale blockchainscene. Meer dan 3.000 aanwezigen, en meer dan 150 projecten, komen er bij elkaar. BlockShow Europe geeft ruchtbaarheid aan de meest innovatieve releases van veelbelovende blockchainbedrijven, maar geeft ook inzicht hoe zij sectoren wereldwijd, zoals het IoT, AI, cybersecurity en vele andere zullen disrupten. Ook vertegenwoordigers van centrale banken en Europese regeringen zijn tijdens het evenement aanwezig en zullen hun visie op en huidige ervaring met het gebruik van de blockchaintechnologie delen. Het evenement vindt plaats op 28 en 29 mei in Berlijn.

Inschrijven nieuwsbriefMis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!