VIDEO-INTERVIEW Roger Berk, advisory board member bij cryptobeleggingsplatform Oxycoin: “We liggen niet wakker van concurrentie”

Oxycoin uit Den Haag is een Nederlandse beleggingsplatform gericht op de particuliere en zakelijke belegger. Gebruikers kunnen er bitcoin en ethereum kopen en deze direct opslaan in een Oxycoin wallet. Na een succesvolle Initial Coin Offering volgde een intensief traject om conform de Nederlandse wetgeving te opereren. Onder meer een deal met een Nederlandse grootbank volgde, waarmee Oxycoin de beschikking kreeg over een zakelijk tradingaccount. Het zijn een van de resultaten die Oxycoin afgelopen vrijdag tijdens een goedbezochte meetup met hun community in WTC The Hague presenteerde, de plek waar Oxycoin ook haar kantoor heeft. Roger Berk, die als ondernemer zijn strepen heeft verdiend in binnen – en buitenland, onder meer als mede-eigenaar van Polaroid (!), gaat in de ontwikkeling die Oxycoin in haar jonge bestaan heeft doorgemaakt.

VIDEO-INTERVIEW Roger Berk, advisory board member bij Oxycoin

bitcoin meester

Deel 2

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!