Weggeefactie! Beleggersplatform Cryptics verloot heuse Lamborghini onder deelnemers

Actie! – Het gedecentraliseerde beleggersplatform Cryptics (QRP) wil met kunstmatige intelligentie en machine learning de particuliere belegger van meer transparantie voorzien. Meer dan 100.000 databronnen worden geanalyseerd van sociale mediakanalen, crypto-influencers en belangrijke cryptotraders. Daarmee wil het bedrijf beleggers in cryptomunten een transparanter advies geven.

Hier staat Cryptics voor

In dit filmpje maakt Cryptics duidelijk waar zij voor staat.

ICO en Giveaway

Binnenkort start de publieke verkoop van hun tokens, maar vanaf vandaag start de weggeefactie. Daarbij zijn verschillende prijzen te winnen, waaronder een Lamborghini. Onderstaande maakt duidelijk hoe je kunt deelnemen. De publieke ICO start 27 augustus 2018 en duurt tot 24 september 2018.

Weggeefactie!

25 juni 2018 t/m 27 augustus 2018

✔Weggeefactie №1: SUPER PRIJS — LAMBORGHINI HURACAN
✔Weggeefactie №2: Privé handelssessie met Top Cryptotrader EXCAVO
✔Weggeefactie №3: AI tradingbot met potentieel 120% WINST!

Voorwaarden voor deelname:

 1. Maak een persoonlijk account aan op: http://account.cryptics.tech/
 2. Koop QRP tokens*
 3. Ontvang de e-mail met unieke promotionele code
 4. Repost de weggeefactie op je persoonlijke Facebook pagina met de hashtag #participate_cryptics_giveaway
 5. Voor elke prijs wordt willekeurig een winnaar gekozen
 6. Een video met de selectie aan winnaars zal worden gepubliceerd op de officiële Facebookpagina van CRYPTICS. De resultaten worden bekendgemaakt op alle officiële kanalen.

* Zorg ervoor dat je voor elke weggeefactie het minimale aankoopbedrag in voorwaarde tot deelname controleert

Verdere details:

De weggeefactie bestaat uit 2 gewone prijzen en 1 superprijs en loopt van 25 juni 2018 t/m 27 augustus 2018.

 • Minimum deelname aan loterij: 10 ETH*
 • Inschrijfbonus: 1 jaar Cryptics-service voor elke deelnemer.
 • Super Prijs: LAMBORGHINI HURACAN

De deelnemer die binnen 6 maanden na het begin van de handel op het Cryptics platform de meeste winst heeft gemaakt wint een #Lambo

*10 ETH = 1 pas, dus hoe hoger de investering – des te meer kans om een super prijs te winnen!

 • Minimale deelname: 5 ETH*
 • Prijs: privé handelsdag met de Top Trader uit het TradingViewChannel (https://www.tradingview.com/u/EXCAVO/)
 • Slechts 10 winnaars
 • Elke winnaar wordt willekeurig gekozen middels een online lotterij
 • De lotterij zal een keer per maand worden getrokken zolang de weggeefactie duurt

* 5 ETH = 1 pas, dus hoe hoger de investering – des te meer kans om te winnen!

 • Deelname ten minste 0,5 ETH
 • AI auto trading bot neemt handel uit handen met 120% winst per jaar.
 • Krijg tokens + Bonus + gegenereerde handelswinst
  ________________________________________

✔Tijdens deze Giveaway zal Cryptics de AI tradingbot in actie laten zien, het geeft een voorbeeld van een trading strategie gemaakt door EXCAVO dat in jouw naam automatische trades doet.
✔Hoe eerder je middels de bot trades doet, hoe groter de kans om winst te genereren.
✔Alle handelsprestaties worden weergegeven op je account en via regelmatige updates in handelsrapporten.
✔In geval van een negatief resultaat tijdens de handelsperiode zal elke deelnemer opnieuw in evenwicht worden gebracht tot het initiële saldo.
✔De gegenereerde winst tijdens deze Giveaway fase zal niet eerder dan 27.08.2018 worden toegewezen als extra bonus aan je QRP saldo*.
✔Na het einde van de handelsperiode van de weggeefacties zal de unieke EXCAVO bot verlopen en zul je in staat zijn je eigen bots te maken.

*De uiteindelijke winst/verlies en bonuscalculatie zal worden uitgevoerd in de ETH/QRP-notering met betrekking tot andere cryptovaluta’s, die als handelsresultaat kunnen zijn gegenereerd.
________________________________________

Om in aanmerking te komen voor deelname moet men aan onderstaande voldoen en begrijpen:
Enkel individuen van 18 jaar en ouder mogen deelnemen. Inwoners van de V.S., China en Singapore mogen dat niet. Medewerkers van CRYPTICS mogen niet deelnemen en komen niet in aanmerking voor een prijs. Alle toepasselijke federale, staats- en lokale wet- en regelgeving is van toepassing. Wat beschouwd wordt als illegaal wordt bepaald door de wet. De aankoop van QRP Token en naleving van alle regels zijn noodzakelijk. De minimale aankoophoeveelheid verschilt per prijs.

________________________________________

Algemene Voorwaarden
Winnaars zullen worden geselecteerd uit inzendingen ontvangen tijdens de overeenkomstige periode van de weggeefacties. Elke potentiële winnaar wordt binnen een (1) week na de trekking per e-mail op de hoogte gebracht van de mogelijk winnende inschrijving. De trekkingen worden online uitgevoerd door CRYPTICS. In het geval dat een potentiële winnaar om welke reden dan ook wordt gediskwalificeerd, mag CRYPTICS, naar eigen goeddunken, de toepasselijke prijs toekennen aan een willekeurige andere winnaar. Elke winnaar dient CRYPTICS na kennisgeving een postadres te bezorgen waarnaar de prijs kan worden verzonden. Door een dergelijk adres op te geven, gaat de winnaar ermee akkoord dat CRYPTICS dit adres met derden mag delen enkel wanneer dit nodig is om de prijs uit te reiken.

________________________________________

Bepalingen:
CRYPTICS behoudt zich het recht om naar eigen goeddunken de weggeefactie te annuleren, te beëindigen, te wijzigen of op te schorten. CRYPTICS behoudt zich ook het recht om naar eigen goeddunken een individu te diskwalificeren. Alle federale-, staats- en lokale belastingen op de prijzen en alle niet gespecificeerde uitgaven zijn voor de verantwoordelijkheid van de winnaar. In geval van een geschil over de identiteit van de eiser, behoudt CRYPTICS zich het exclusieve recht om te bepalen welke partij in aanmerking komt. MIDDELS DEELNAME DOET DE DEELNEMER AFSTAND VAN ALLE RECHTEN OM CRYPTICS OF ANDEREN IN VERBAND MET DEZE WEGGEEFACTIES WETTELIJK VERANTWOORDELIJK TE STELLEN. DEELNEMERS STEMMEN ER VERDER MEE IN OM CRYPTICS TE ONTHEFFEN EN TE VRIJWAREN VAN ALLE AANSPRAKELIJKHEID DIE VOORTVLOEIT UIT HUN DEELNAME AAN DE WEGGEEFACTIES, OF CRYPTICS GEBRUIK VAN ENIGE TOEGANGSINFORMATIE.

________________________________________

Publiciteit en Vrijgave:
Als voorwaarde voor toegang tot de weggeefacties, behalve indien bij wet verboden, verleent elke deelnemer en elke winnaar door het aanvaarden van een prijs aan CRYPTICS alle rechten, titels en belangen in, om de naam, de stad en biografisch materiaal (gezamenlijk “Gelicentieerde Rechten”) van de weggeefacties te publiceren, uit te zenden, weer te geven en/of anderszins te gebruiken in alle media voor reclame- en publicitaire doeleinden, zonder aanvullende beoordeling, compensatie of goedkeuring van de winnaar. Indien de winnaar niet reageert op een kennisgeving, geen postadres opgeeft waarnaar de prijs kan worden verzonden, of niet aanwezig is wanneer wordt geprobeerd de prijs te bezorgen, wordt de prijs verbeurd. Door deel te nemen, stemmen de deelnemers ermee in gebonden te zijn door de Officiële Regels en de beslissingen van de rechters, die in alle opzichten definitief en bindend zijn.

*De trekking van de loterij vindt 2 weken na het einde van de CRYPTICS ICO plaats.

Disclaimer: Cryptics is contentpartner van Bitcoin Magazine Nederland

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!