bitcoin Crypto inside

Crypto Inside de top 5 #11- Sunday Bloody Sunday: bitcoin onder 7.000 dollar en markt levert meer dan 40 miljard in

Spread Your Crypto Love

Bitcoin is zondagavond onder de 7.000 dollar geschoten. De koers duikelde van ca. 7.250 dollar naar onder de 6.800 dollar in korte tijd. Het laagste Sindsdien schommelt de koers tussen de 6.750 en 6.800 dollar. De bodem blijkt voorlopig op 6.647 dollar te liggen, het laagste punt van bitcoin sinds 9 april 2018.

Bitcoin onder 7.000 dollar

De totale marktkapitalisatie is ook gezakt onder de 300 miljard dollargrens. Een hack van de kleine Zuid-Koreaanse ruilbeurs Coinrail zou volgens de diverse media de reden zijn van de duikeling.

Misschien nog wel belangrijker is het nieuws dat de Amerikaanse autoriteiten prijsmanipulatie door de vier grootste cryptoruilbeurzen ter wereld onderzoeken. The Wall Street Journal bericht na op basis van “betrouwbare bronnen”. Het betreft de ruilbeurzen Bitstamp, Coinbase, Kraken en itBit. Om precies te zijn gaat de CFTC de handel in bitcoinfutures onderzoeken. De ruilbeurzen moeten al hun data aan de autoriteiten overhandigen.

Crypto Inside de top 5

De overige cryptovaluta uit de top 5 kregen ook een klap. De afgelopen week kleurden rood:

Ethereum: – 13%
Ripple: – 14%
Bitcoin cash: – 19%
EOS: – 21%
Litecoin: – 13%

Wat zeggen analisten over bitcoin? Volgens Newsbtc ziet het er voorlopig niet rooskleurig uit en is er weinig weerstand voor bitcoin om naar 6.000 dollar terug te zakken. Anderzijds kunnen handelaren grootschalig bitcoin gaan inkopen zodra de koers nog verder onder 6.700 dollar gaat zakken.

Analyse Crypto Academy

Jan Robert Schutte van Crypto Academy spreekt ook van een bloedbad op de cryptovalutamarkt.

Bronnen: Newsbtc / CNBC / Wall Street Journal

Sunday Bloody Sunday werd in 1983 een hit van U2. De Ierse band schreef dit naar aanleiding van ongewapende demonstratie door veertien Noord-Ieren voor burgerrechten in 1972. Deze groep werd door het Britse leger neergeschoten.

Inschrijven nieuwsbriefMeer Crypto Inside de top 5?

Disclaimer: bovenstaande auteur heeft kleine hoeveelheden cryptovaluta in bezit. Wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Advertisements

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Wessel Simons

Vader van 3 kinderen, waaronder een tweeling van 2 jaar. Zijn 2 minutes of fame: enkele fragmenten van zijn radio-interview met Amy Winehouse in 2003 zit in de met Oscar bekroonde docu 'Amy' uit 2015. Sinds oktober 2017 oprichter/hoofdredacteur van Bitcoin Magazine Benelux, het platform dat dagelijks bericht over ontwikkelingen in de blockchain - en cryptomuntenindustrie. We hebben de ambitie om het online platform te ontwikkelen als de nummer #1 plek voor cryptocurrencies.
Follow Me:

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch