VIDEO-INTERVIEW ELO.Network, mobiele app voor autoreclame gekoppeld aan blockchain

ELO Network is een mobiel platform voor interactieve autoreclame, ontwikkeld op basis van de gedecentraliseerde blockchaintechnologie. Het is een wereldwijde mobiele oplossing gebaseerd op geolocatie en blockchain in combinatie van smart contracttechnologieën.

Reclameplatform

Het is een mobiele app die wordt geïntegreerd in voertuigen waar merken en chauffeurs samenkomen voor wederzijds voordeel. De chauffeurs krijgen een kans om geld te verdienen dat kan worden gebruikt om hun brandstof, parkeren, en carwash-budgetten aan te vullen, terwijl merken hun doelgroep te verhogen door middel van buitenreclame. Chauffeurs worden ambassadeurs van hun favoriete merken en zijn bereid het merk aan te bevelen aan een groter publiek.

Interview ELO.Network

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!