Interviews » VIDEO INTERVIEW Igor Chugonov (Credits): “Wij zijn veel sneller van ethereum”

VIDEO INTERVIEW Igor Chugonov (Credits): “Wij zijn veel sneller van ethereum”

We hadden aan het einde van de eerste dag van de Blockchain Expo in de Amsterdam RAI een interview met het Russische Credits, een van de lievelingen van de cryptobelegger omdat de cryptomunt na de marktintroductie steil omhoog schoot. Credits kon zich echter niet onttrekken aan de malaise op de markt en staat inmiddels op een significant niveau. We spraken Igo Chugonov, ceo van Credits. Hoe ver staat het project? Volgens Chugonov is zijn blockchain veel sneller dan de blockchain van marktleider ethereum. Volgens hem staan er zowel corporate ondernemingen als start-ups in de rij om gebruik te maken van hun platform. Aan de ontwikkeling van het platform werken wereldwijd circa zeventig blockchainontwikkelaars, zo vertelt Chugonov.

VIDEO INTERVIEW Igor Chugonov (Credits): “Wij zijn veel sneller van ethereum”

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

BM Nieuwsupdate #3: Bitcoin in het Witte Huis en het huwelijk tussen Ethereum en Bitcoin Cash

Robin Heester

Vitalik Buterin: ‘Bitcoin Cash gebruiken om Ethereum tijdelijk op te schalen’

Robin Heester

Is de daling van ether (ETH) goed voor decentraliteit?

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder