Interviews » VIDEO INTERVIEW Igor Chugonov (Credits): “Wij zijn veel sneller van ethereum”

VIDEO INTERVIEW Igor Chugonov (Credits): “Wij zijn veel sneller van ethereum”

bitcoin kopen

We hadden aan het einde van de eerste dag van de Blockchain Expo in de Amsterdam RAI een interview met het Russische Credits, een van de lievelingen van de cryptobelegger omdat de cryptomunt na de marktintroductie steil omhoog schoot. Credits kon zich echter niet onttrekken aan de malaise op de markt en staat inmiddels op een significant niveau. We spraken Igo Chugonov, ceo van Credits. Hoe ver staat het project? Volgens Chugonov is zijn blockchain veel sneller dan de blockchain van marktleider ethereum. Volgens hem staan er zowel corporate ondernemingen als start-ups in de rij om gebruik te maken van hun platform. Aan de ontwikkeling van het platform werken wereldwijd circa zeventig blockchainontwikkelaars, zo vertelt Chugonov.

  bitcoin meester  

VIDEO INTERVIEW Igor Chugonov (Credits): “Wij zijn veel sneller van ethereum”

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.