VIDEO INTERVIEW Igor Chugonov (Credits): “Wij zijn veel sneller van ethereum”

We hadden aan het einde van de eerste dag van de Blockchain Expo in de Amsterdam RAI een interview met het Russische Credits, een van de lievelingen van de cryptobelegger omdat de cryptomunt na de marktintroductie steil omhoog schoot. Credits kon zich echter niet onttrekken aan de malaise op de markt en staat inmiddels op een significant niveau. We spraken Igo Chugonov, ceo van Credits. Hoe ver staat het project? Volgens Chugonov is zijn blockchain veel sneller dan de blockchain van marktleider ethereum. Volgens hem staan er zowel corporate ondernemingen als start-ups in de rij om gebruik te maken van hun platform. Aan de ontwikkeling van het platform werken wereldwijd circa zeventig blockchainontwikkelaars, zo vertelt Chugonov.

VIDEO INTERVIEW Igor Chugonov (Credits): “Wij zijn veel sneller van ethereum”

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!