Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

VIDEO INTERVIEW: Johanna Maska, voormalig campagne adviseur van Barack Obama, helpt crypto vooruit

/
/
/
Spread Your Crypto Love

Op de BlockShow conferentie in Berlijn spraken we met Johanna Maska, voormalig Director of Press Advance voor President Obama en tegenwoordig CEO van Global Situation Room.

Global Situation Room

Global Situation Room, een internationaal consultancybedrijf gevestigd in Washington en LA, bestaat uit voormalig Amerikaanse ambassadeurs, nationaal beveiligingspersoneel en mensen afkomstig uit het Witte Huis, zoals Maska.

Het werkt samen met en voor organisaties aan connectie behoeftes, communicatiebehoeftes en crisismaatregelen in binnen- en buitenland. Een positief gegeven haar te treffen bij de BlockShow in Berlijn om de cryptospace vooruit te helpen.

“Dreams to Reality: Grassroots Organizing for Growth”

Maska heeft onder meer voor voormalig president Obama bijzondere werkervaring opgedaan en weet alles van bovenstaande, en dat op het hoogste niveau. Tijdens de BlockShow gaf zij een presentatie onder de noemer: “Dreams to Reality: Grassroots Organizing for Growth”.

Tegen Bitcoin Magazine Nederland geeft ze aan: “Weither it’s a campaign or you run a succesfull business, the two things you need is money and oxygen. And they need to be focussed on telling the right story, having that real message that engages your audience and really provide solutions on a large scale. Creating something that appeals to the globe is going to have longer staying power than one that appeals to just a certain sector of people”

Interview

In onderstaande interview met Bitcoin Magazine Nederland komen diverse onderwerpen aan bod, van de noodzaak tot samenwerking van cryptobedrijven met regulerende instanties, tot wat de Minions nu zo’n succes maakte. Bekijk het bijzonder open interview met Maska hier!

Inschrijven nieuwsbriefAdvertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contentpartner: Cyber Capital

Ledger Nano S voor slechts €79!

Nieuwe partner: Bitcoin Meester

Partner: Dentacoin

3 favorite altcoins

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch