VIDEO INTERVIEW: Pradeep Goel gaat met Solve.Care de wereld veroveren

Bitcoin Magazine Nederland sprak op de BIC18! Conferentie in Utrecht met Pradeep Goel, CEO van Solve.Care.

Obamacare

Goel kent een enorme staat van dienst in gezondheidszorg, finance en technologie bij verschillende innovatieve tech-bedrijven, waar hij de CEO, COO, CIO en CTO-rol op zich nam. Zijn eerste bedrijf dat hij startte kende op zijn piek 600 werknemers, waarna Goel besloot dat het tijd was om verder te kijken en het bedrijf te verkopen.

Al meer dan 25 jaar is hij bezig met het bouwen en ontwerpen van verschillende publieke oplossingen op bijzonder hoog niveau. Zo hielp hij Bush met het uitbouwen van de health savings account (HSA) en Obama met de Patient Protection and Affordable Care Act (PPACA), beter bekend als Obamacare.

Solve.Care

Met Solve.Care wil hij nu de blockchaintechnologie gaan gebruiken om transparantie en verantwoording van de administratie in de gezondheidszorg te verbeteren. Met de blockchainoplossing kunnen zaken beter worden bijgehouden. Planning, evaluatie en betalingen zouden met Solve.Care’s oplossing, volgens Goel, een stuk beter kunnen.

Het Solve Care platform stelt consumenten in staat zorgbeslissingen zelf effectief te beheren. Het vervangt duplicatiesystemen en automatiseert complexe processen, waarmee mogelijk miljarden dollars aan jaarlijkse kosten kunnen worden bespaart. Het bedrijf heeft al 20 miljoen dollar opgehaald in een ICO voor de uitbouw van haar platform.

Pradeep: “We’re launching in multiple States, the first big launch is in Arizona en we hope to follow that up with an announcement in Colorado. That’s coming. Then we go as far as the Middle-East, we are talking to companies in Canada, so our system is really exploding in terms of demand. Our problem is that we are not taking in too many, too fast”

Bekijk het interview!

Bekijk ook de presentatie die hij gaf tevens het BIC18! event in Utrecht!

Foto: Flickr / Hamza Butt

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!