Video-interview Michael Terpin, oprichter van onder meer Marketwire: “Bitcoin 50.000 dollar in 2025”

We spraken niemand minder dan Michael Terpin, die een presentatie gaf in Amsterdam tijdens de Crypto Economy  / ICO 2018, aangaande crypto’s.  Crypto Economy  / ICO 2018 betrof een programma gemaakt voor (crypto)investeerders.

Michael Terpin

Terpin mag een grote naam heten. Hij stond aan het hoofd van een van de grootste PR bedrijven ter wereld. Marketwire, op het moment het op twee na grootste public relations/investor relations bedrijf, is van zijn hand.

Een van zijn grootste successen is de lancering van de “Yes We Can” video door de Black-Eyed Peas zanger Will.i.am, in support van de campagne van voormalig president Barack Obama (40 miljoen keer bekeken en de campagne kende door traditionele mediacoverage meer dan 1 miljard impressies).

bitcoin meester

Crypto

Op het moment zit hij volop in de cryptowereld met onder meer BitAngels, een crypto investeringsbedrijf dat hij heeft opgericht.

In zowel zijn presentatie als in het exclusieve interview met Bitcoin Magazine Nederland geeft hij aan dat bitcoin tegen 2025 op de 50.000 dollar koerst. Maar dat niet alleen; hij heeft meer bijzondere uitspraken en een uitgesproken visie als absolute cryptobull. Het bekijken meer dan waard!

Ook zijn presentatie mag uiteraard niet worden gemist!

Inschrijven nieuwsbriefMis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!