Nieuwsberichten » Altcoin » Prijsanalyse ripple, litecoin en augur: Komt er een einde aan de daling?

Prijsanalyse ripple, litecoin en augur: Komt er een einde aan de daling?

De dalingen in de markt lijken verre van over, ondanks de lichte stijging die we gisteren en vandaag zien. Een analyse van de huidige koersen van drie munten: ripple, litecoin en augur.

Ripple (XRP) koersanalyse

Ripple is een van de cryptomunten die het hardst getroffen lijkt te zijn door de aanhoudende verkoop, hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door de reactie van beleggers op het uitstel van de Bitcoin-ETF door de Amerikaanse SEC (Security en Exchange commissie).

Experts waarschuwen beleggers dat het nog wel een tijd kan duren voordat een crypto ETF wordt goedgekeurd. Het is belangrijk om kalm te blijven, en op de lange termijn te denken.

Overigens was er voor ripple verder positief nieuws: Bittrex liet weten dat het ripple zal toevoegen aan hun trading pairs.

Kijkend naar de 15 minuten grafiek van ripple, laat het een beeld zien van een cryptocurrency die wel de wil heeft om te corrigeren en hoger te willen, maar lijkt te worden tegengehouden door de groeiende verkoopdruk van de markt. Gisteren vond de prijs steun bij $0,32 en liet daarna weer enige stijging zien tot een top van $0,35, om daarna door een gebrek aan momentum weer in een daling terecht te komen.

De volgende steunpunten zijn respectievelijk tussen de $0,33 en $0,32. Maar zolang de beren nog de markt overheersen, zou ripple op de middellange termijn onder de $0,30 kunnen vallen. Tenzij er een omkering plaats vindt en de koers steun vindt boven de $0,35. Voor nu geven meerdere indicatoren nog een verdere daling aan.

Litecoin (LTC) koersanalyse

Charlie Lee, de oprichter van litecoin, zei eerder op twitter dat een bearmarkt de beste tijd is om aan adoptie te werken. Hij kondigde onder ander een nieuwe functie aan: Lite.im, een applicatie waarmee houders via sms geld kunnen verzenden.

Litecoin liet de afgelopen twee dagen flinke schommelingen zien. De koers steeg tot $64,00 om vervolgens weer een rit naar beneden te maken. Het is van belang dat we boven de $60,00 blijven, anders zou de koers zomaar teug kunnen vallen tot de $50,00. Gisteren sloot de koers op $63,00. We zien sterke signalen dat er genoeg koopkracht aanwezig is, maar op de $64,00 is grote weerstand die doorbroken zal moeten worden voor een verdere rit omhoog.

Augur (PER) koersanalyse

Ook voor augur ziet het er nog niet bijzonder positief uit. De koers zakte van $30,00 naar $21,00 de afgelopen dagen door de flink negatieve markt.

Er zal een steunpunt gevonden moeten worden boven de $22,50 om een enigszins positieve draai te geven aan de koers. De 50 SMA lijkt een beweging naar $22,90 tegen te houden terwijl de 100 SMA weerstand zal bieden tegen de $23,13.

De koers sloot gisteren op een prijs van $24,96, waardoor het lijkt alsof het de eerste weerstandpunten doorbroken heeft. Afwachten of het hier een steunpunt kan vinden, of dat we alsnog een verdere daling gaan zien.

Bron: Cryptorecorder

Inschrijven nieuwsbriefNieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Hashrate Litecoin daalt 28% sinds halving, LTC daalt naar $74

Arnold Hubach

Ripple gebruikt door Thaise bank, maar XRP token niet

Arnold Hubach

Chainalysis lanceert dienst om bitcoin-transacties op te sporen

Marvin Kroon

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder