Nieuws » Zus van Mark Zuckerberg verbindt naam aan cryptotradingplatform Huobi

Zus van Mark Zuckerberg verbindt naam aan cryptotradingplatform Huobi

Het in Singapore gevestigde en van oorsprong Chinese cryptotradingplatform Huobi verwelkomd Randi Zuckerberg als lid van haar “Chain Expert Advisory Committee”, het raadgevende comité van het bedrijf. Samen met zeven andere experts zal de zus van Facebook’s Mark Zuckerberg werken aan de toekomstige ontwikkeling en koers van het Huobi-platform.

Huobi

Huobi, opgericht in 2013, is een toonaangevend financieel dienstverlener op het gebied van digitale activa. Het betreft op twee beurzen na ’s werelds grootste cryptobeurs gekeken naar dagelijkse handelsvolumes. Op het nieuws, dat eigenlijk al sinds twee weken bekend is, koerst de cryptomunt van het platform, de Huobi token, aardig hoger op een plus van bijna zeven procent.

  bitcoin meester  

Deskundig Raadgevend Comité

De Huobi Chain Expert Advisory Committee is verantwoordelijk voor het geven van relevant advies en ideeën over de toekomstige ontwikkeling van het digital asset trading platform. Daarnaast is het comité verantwoordelijk voor het geven van advies tijdens de verkiezingsfase van het Huobi Chain Superhero Championship Program. Het programma werd twee maanden geleden gelanceerd om de participatie van de gemeenschap in de ontwikkeling van de geplande opensource blockchain van Huobi te verbeteren.

Onder de leden van het comité niet de minste namen:

Ten eerste Jeffrey Wernick – investeerder en Bitcoin evangelist. Daarnaast Jihan Wu – de CEO van Bitmain. Ook Steve Hoffman is van de partij – de COO en mede-oprichter van Zannel. Vervolgens Xiaolei Liu – hoogleraar Finance and Accounting & Director van het Blockchain Lab bij Guanghua School of Management in Peking. Ooi Beng Chin – fellow bij het Singapore National Academy of Science (SNAS) en Distinguished Professor Computer Science bij de Nationale Universiteit van Singapore. Als laatste nog Don Tapscott – CEO van de Tapscott Group en Lon Wong – oprichter & CEO van ProximaX.

Randi Zuckerberg

Randi Zuckerberg is de oudste zus van Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook. Ze is ook bekend als oprichter van de Zuckerberg Media company. Randi was in eerdere rollen woordvoerder en marketingdirectrice bij Facebook. Op het moment bekleedt zij geen rol bij Facebook. Nu Facebook zelf een blockchain-initiatief heeft gelanceerd, zal er dus geen sprake zijn van belangenverstrengeling. Randi is verder onderneemster, investeerder en heeft vier boeken op haar naam staan, waaronder enkele bestsellers.

Bronnen: Coin Insider

Foto: Flickr / Foreign and Commonwealth Office

Inschrijven nieuwsbrief



 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin aan de vooravond van Bakkt | Bitcoin gaat naar $100.000 in 2022 | Crypto update

Fomoflash

Bitcoin handel onderzocht: ‘Kraken en Coinbase schoonste cryptobeurzen’

Marvin Kroon

Facebook dekt Libra met dollar, euro, yen, pond en Singaporese dollar

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder