ing fintech
Blockchain Nieuwsberichten

ING richt zich in 2019 op blockchain initiatieven

bitcoin

De ING bank is optimistisch over blockchain technologie en de innovaties die het presenteert voor handels- en grondstoffenfinanciering.

De bank richt zich kijkt uit naar blockchain-gebaseerde initiatieven in verschillende sectoren, waaronder energie, ruwe olie, sojabonen, metalen en mijnbouw in 2019.

Sinds 2017 onderzoeken ze distributed ledger technology (DLT) op hun Easy Trading Connect (ETC) -platform en ontdekten dat de innovaties geleid door blockchain veel beter zijn dan gecentraliseerde modellen.

ING benadrukte deze bevindingen met betrekking tot powerhouse-programma’s zoals Komgo en Vakt via twitter:

 

  bitcoin meester  

ING neemt liever deel aan Vakt dan Bakkt

Vele zijn al een poos enthousiast over potentiële Bitcoin ETF’s en de lancering van Bakkt, een fysiek afgewikkelde Bitcoin-futures-exchange van de Intercontinental Exchange (ICE).

Hoewel deze op handen zijnde ontwikkelingen de moeite waard zijn om enthousiast over te worden, heeft ING hun ogen gericht op andere innovatieve blockchain-initiatieven rond handel en grondstoffenfinanciering. Een dergelijk initiatief is Vakt.

Vakt is een platform voor post-transactiebeheer met een visie om de wereldwijde handel in grondstoffen te digitaliseren door een veilig en vertrouwd ecosysteem aan te bieden, aangedreven door blockchain. Het platform heeft de potentie om een revolutie teweeg te brengen in de grondstoffen handelsmarkt.

Het Vakt-platform wordt ondersteund door grote energieconsortia, vooraanstaande onafhankelijke handelaren en A banken. Vakt heeft ook strategische allianties met Deloitte en Softworks en tegen het einde van het jaar zullen ze het platform koppelen aan Komgo voor handelsfinanciering voor grondstoffen.

efin
blockport

ING wilt er als eerste bij zijn

ING loopt voorop in de blockchain-revolutie en richt zich op veel blockchain-initiatieven vanaf 2019.  In 2019 heeft de blockchain- en cryptocurrency-industrie veel om naar uit te kijken als bedrijven, overheden en individuen zich op hun gemak voelen met de innovaties van blockchain-technologie en cryptocurrencies.

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com