BCH
Nieuwsberichten » Podcast aflevering #7: Roger Ver van Bitcoin Cash: “De strijd met Bitcoin Core gaat dóór”

Podcast aflevering #7: Roger Ver van Bitcoin Cash: “De strijd met Bitcoin Core gaat dóór”

In deze zevende aflevering van onze podcast-serie een gesprek met de veelbesproken Roger Ver, die tot een select klein groepje internationale bitcoinpioneers mag worden gerekend. Eind 2017 heeft hij zich met Bitcoin Cash gesplitst van Bitcoin Core (BTC), een tweestrijd die tot vandaag voortduurt.

Dit gesprek vond plaats in september 2018 in Londen, enkele maanden voordat de interne machtsstrijd en “hashwar” in Bitcoin Cash zélf plaatsvond. Deze ‘oorlog’ heeft geleid tot een nieuwe splitsing: Bitcoin ABC (na het winnen van de hashwar omgedoopt tot Bitcoin Cash) en Bitcoin Satoshi Vision, het kindje van Craig Wright en miljonair Calvin Ayre, groot geworden in de gokindustrie.

Ver toont zich in dit gesprek strijdvaardig als altijd en laat geen moment onbenut om ‘zijn’ BCH te ‘shillen’. Het voornaamste doel: BCH moet hét digitale betaalmiddel van de toekomst worden.

  bitcoin meester  

Meer lezen over Bitcoin Cash (BCH)?

1. Bitcoin Cash (BCH) hard-fork op 15 november – Waar gaat het eigenlijk om?
Analyse van redacteur Marloes van der Scheer over de aankomende splitsing tussen de kampen Bitcoin Cash ABC (nu officieel Bitcoin Cash) en Bitcoin Cash SV, nu Bitcoin SV.

2. Bitcoin Cash (BCH) strijd rondom hard-fork intensiveert en vloeit mogelijk over naar andere crypto’s. Een van de aanleiding van de beursdip in november is de splitsing geweest van BCH.

Podcast aflevering #7: Roger Ver van Bitcoin Cash en Bitcoin.com

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Bitcoin ‘halving’ is over één jaar, terwijl HODLers nu al 60% van alle bitcoin bezitten

Marloes van der Scheer

Bitcoin Cash (BCH) tijdens ‘hard fork’ uit de lucht vanwege ‘bug aanval’

Marloes van der Scheer

Facebook trekt verbod op crypto advertenties deels in, ICO’s uitgesloten

Wessel Simons
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.