BCH
Nieuwsberichten » Podcast aflevering #7: Roger Ver van Bitcoin Cash: “De strijd met Bitcoin Core gaat dóór”

Podcast aflevering #7: Roger Ver van Bitcoin Cash: “De strijd met Bitcoin Core gaat dóór”

In deze zevende aflevering van onze podcast-serie een gesprek met de veelbesproken Roger Ver, die tot een select klein groepje internationale bitcoinpioneers mag worden gerekend. Eind 2017 heeft hij zich met Bitcoin Cash gesplitst van Bitcoin Core (BTC), een tweestrijd die tot vandaag voortduurt.

Dit gesprek vond plaats in september 2018 in Londen, enkele maanden voordat de interne machtsstrijd en “hashwar” in Bitcoin Cash zélf plaatsvond. Deze ‘oorlog’ heeft geleid tot een nieuwe splitsing: Bitcoin ABC (na het winnen van de hashwar omgedoopt tot Bitcoin Cash) en Bitcoin Satoshi Vision, het kindje van Craig Wright en miljonair Calvin Ayre, groot geworden in de gokindustrie.

Ver toont zich in dit gesprek strijdvaardig als altijd en laat geen moment onbenut om ‘zijn’ BCH te ‘shillen’. Het voornaamste doel: BCH moet hét digitale betaalmiddel van de toekomst worden.

Meer lezen over Bitcoin Cash (BCH)?

1. Bitcoin Cash (BCH) hard-fork op 15 november – Waar gaat het eigenlijk om?
Analyse van redacteur Marloes van der Scheer over de aankomende splitsing tussen de kampen Bitcoin Cash ABC (nu officieel Bitcoin Cash) en Bitcoin Cash SV, nu Bitcoin SV.

2. Bitcoin Cash (BCH) strijd rondom hard-fork intensiveert en vloeit mogelijk over naar andere crypto’s. Een van de aanleiding van de beursdip in november is de splitsing geweest van BCH.

  bitcoin meester  

Podcast aflevering #7: Roger Ver van Bitcoin Cash en Bitcoin.com

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Binance US opent vandaag de deuren voor handel in bitcoin en 5 altcoins

Wessel Simons

3 manieren waarop smartphonemaker HTC actief is in de bitcoin wereld

Marvin Kroon

Dan Hedl (Kraken): ‘Handelsvolume Bitcoin(dot)com lager dan gerapporteerd’

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder