Data en Analyse » Technische Analyse, Facebook, NASDAQ & IMF – Misss Bitcoin

Technische Analyse, Facebook, NASDAQ & IMF – Misss Bitcoin

Facebook

Facebook zou een eigen stable coin ontwikkelen, maar willen we dit wel na alle privacy schandalen die ze hebben gehad? Informatie werd niet alleen bijgehouden van alle gebruikers maar ook door verkocht aan derden. Ik heb hier mijn vraagtekens bij!

IMF

Daarnaast bespreken we het belangrijk nieuws over een ex econoom van het IMF. Hij sluit namelijk zijn short op bitcoin. Wat zullen zijn verwachtingen zijn? Hebben we de veel voorkomende term van de laatste maand “bottom” bereikt? Maar interessanter is is dat hij precies op de juiste tijd short is gegaan en ook weer precies op juiste moment zijn short positie heeft gesloten.
Mis niks meer!
Invalid email address