Home » Data en Analyse » Technische analyse » VIDEO MISSS BITCOIN: over India, Wallstreet, Ripple, XRP en aandelen

VIDEO MISSS BITCOIN: over India, Wallstreet, Ripple, XRP en aandelen

bitcoin

Ook deze week staat er weer een video klaar op het kanaal van Misss Bitcoin. In deze video bespreekt zij belangrijk crypto nieuws uit India.

Ook kaart Madelon een belangrijk punt aan, namelijk: do your own research. Ze ontdekte namelijk een foutje op de site van Bloomberg. Daarnaast bespreekt Misss Bitcoin een interessant onderzoek waarbij XRP zeer positief uit de bus komt en daarna geeft ze haar langverwachte visie over Ripple én XRP.

Als laatste benoemd bitcoin een zeer belangrijk fenomeen dat momenteel op de aandelenmarkt plaats vind, volgens Misss Bitcoin hangt de markt namelijk op het randje van de afgrond. Tevens bespreekt zij een aantal signalen die duiden op een potentieel crisis. Natuurlijk sluit ze ook deze week weer haar video weer af met de Technische Analyse.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter