Bearmarkt? Deze drie altcoins pakten deze week wél retourtje maanreis

De cryptomarkt zit in een klein dipje. De afgelopen 24 uur is er voor 5 miljard dollar aan waarde ingeleverd. Er is voor 15 miljard dollar verhandeld het afgelopen etmaal. Bitcoin is gezakt onder de 3.600 dollar, na een periode van zijwaartse beweging. Een tegenzittende markt wil níet zeggen dat er geen kansen voor de cryptobelegger.

Bearmarkt? Deze drie altcoins pakten wél retourtje maanreis

Kijken we naar de weekscores van enkele altcoins, dan zijn er nog wel de nodige groeibriljantjes te verhandelen. We hanteren daarbij een ondergrens van 50 miljoen dollar als marktwaarde.

1.  TenX (PAY)

Marktwaarde 51,45 miljoen dollar
Afgelopen 7 dagen: +123%
Afgelopen 24 uur: +24%
Product: betaalkaart en wallet (beiden nog in ontwikkeling en nog niet in Europa gedistribueerd). Concurreert o.a. met CRYPTO.com.
Bijzonderheid: Eén van grootste ICO’s van 2017 met ruim 80 miljoen dollar aan opgehaald kapitaal. Kwam onlangs negatief in het nieuws doordat directeur Julian Hosp 1 miljoen euro aan PAY-tokens op Bittrex dumpte vlak voordat hij de deuren achter zich dichttrok.

2. Augur (REP)

Marktwaarde 184,3 miljoen dollar
Afgelopen 7 dagen: +83%
Afgelopen 24 uur: -6%
Product: platform voor voorspellingsmarkten
Bijzonderheid: vorige week werd met Veil het eerste project op het Augur-platform gelanceerd, met een forse beurspiek tot gevolg.

3. Loopring (LRC)

Marktwaarde 54 miljoen dollar
Afgelopen 7 dagen: +69%
Afgelopen 24 uur: +9%
Product: een protocol voor decentraliseerde cryptobeurzen (dexen), wil onder meer einde maken aan arbirtrage – en liquiditeitsverschillen. Concurreert o.a. met 0x, Kyber Network en Bitshares.
Bijzonderheid: haalde in 2017 45 miljoen dollar op met haar Initial Coin Offering.

Lees eerdere Altcoin Inside’s op Bitcoin Magazine NL:

Bronnen: Coinmarketcap / Tradingview

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!