loterij tokenuitgifte BNB Binance Launchpad

Binance Jersey: Bitcoin kopen met euro en Pond

Binance, met Coinbase de enige unicorn in de cryptowereld, komt met een nieuw platform op te proppen. Met Binance Jersey kan er bitcoin en ethereum gekocht of verkocht worden voor euro (EUR) of Britse Pond (GDP). De handelsparen van de nieuwe cryptobeurs van Binance zijn BTC/GBP, ETH/GBP, BTC/EUR en ETH/EUR.

Binance Jersey

Op de beurs Binance Jersey (Binance.je) kan in eerste instantie alleen Bitcoin en Ethereum gekocht en verkocht worden. Binance heeft op Jersey deze dochteronderneming opgericht. Op het Britse eiland voor de Franse kust zijn al diverse crypto-ondernemingen geregistreerd. Medio 2014 werd met GABI het eerste, internationame cryptofonds ooit gelanceerd. Ook voor ICO’s zijn de regels mild te noemen.

Wei Zhou, de CFO van Binance zegt over de lancering: “Via Binance Jersey willen we het voor Europeanen en Britten gemakkelijker maken om cryptocurrencies te kopen en te verkopen. Het is onderdeel van onze strategie om meer mensen met cryptovaluta in aanraking te laten komen.”

binance jersey

 

Bitcoin-euro

Cryptohandel direct in euro’s is uiteraard niets nieuws. In Europa zijn er diverse mogelijkheden om in europaren te handelen zoals bijvoorbeeld via onder meer Bitstamp, BL3P van Bitonic, Anycoin Direct en Bitladon. De prijzen van Binance Jersey zijn wel wat aan de hoge kant. Om geld te storten betaal je EUR 8.
Per trade betaal je 0.1% procent fee, voor het versturen van BTC naar een ander BTC adres betaal je ongeveer 0.0005 satoshi waar je minimaal 0.001 satoshi moet verzenden.

Binance Jersey

Bron: persbericht Binance

Disclaimer: Handel in cryptovaluta is zeer risicovol en geschiedt op eigen risico.

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!