loterij tokenuitgifte BNB Binance Launchpad
Nieuwsberichten » Binance Jersey: Bitcoin kopen met euro en Pond

Binance Jersey: Bitcoin kopen met euro en Pond

Binance, met Coinbase de enige unicorn in de cryptowereld, komt met een nieuw platform op te proppen. Met Binance Jersey kan er bitcoin en ethereum gekocht of verkocht worden voor euro (EUR) of Britse Pond (GDP). De handelsparen van de nieuwe cryptobeurs van Binance zijn BTC/GBP, ETH/GBP, BTC/EUR en ETH/EUR.

Binance Jersey

Op de beurs Binance Jersey (Binance.je) kan in eerste instantie alleen Bitcoin en Ethereum gekocht en verkocht worden. Binance heeft op Jersey deze dochteronderneming opgericht. Op het Britse eiland voor de Franse kust zijn al diverse crypto-ondernemingen geregistreerd. Medio 2014 werd met GABI het eerste, internationame cryptofonds ooit gelanceerd. Ook voor ICO’s zijn de regels mild te noemen.

Wei Zhou, de CFO van Binance zegt over de lancering: “Via Binance Jersey willen we het voor Europeanen en Britten gemakkelijker maken om cryptocurrencies te kopen en te verkopen. Het is onderdeel van onze strategie om meer mensen met cryptovaluta in aanraking te laten komen.”

binance jersey

 

Bitcoin-euro

Cryptohandel direct in euro’s is uiteraard niets nieuws. In Europa zijn er diverse mogelijkheden om in europaren te handelen zoals bijvoorbeeld via onder meer Bitstamp, BL3P van Bitonic, Anycoin Direct en Bitladon. De prijzen van Binance Jersey zijn wel wat aan de hoge kant. Om geld te storten betaal je EUR 8.
Per trade betaal je 0.1% procent fee, voor het versturen van BTC naar een ander BTC adres betaal je ongeveer 0.0005 satoshi waar je minimaal 0.001 satoshi moet verzenden.

Binance Jersey

Bron: persbericht Binance

Disclaimer: Handel in cryptovaluta is zeer risicovol en geschiedt op eigen risico.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

McGregor van ShapeShift: ‘Mensen die bitcoin willen verbannen, begrijpen het niet’

Arnold Hubach

Shapeshift CEO Erik Voorhees: ‘Handelsvolume drastisch lager vanwege KYC maatregelen’

Marloes van der Scheer

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder