bitcoin BTC update koers crypto

Bitcoin Meester vernieuwt website, cryptohandel nóg gemakkelijker

Advertorial – Bitcoinmeester is met circa 50.000 klanten één van de grootste en snelstgroeiende cryptobrokers van de Benelux. Het bedrijf uit Aalsmeer heeft haar website op een aantal vlakken ingrijpend vernieuwd. Dat maakt het voor de belegger nog gemakkelijker om cryptocurrencies op het platform te kopen en te verkopen.

Bitcoin Meester vernieuwt koerspagina

Bitcoin Meester groeit hard en voert regelmatig vernieuwingen door op haar handelsplatform. Onlangs is de koerspagina geheel vernieuwd. De nieuwe pagina is zeer duidelijk en elke belegger kan het naar eigen smaak ‘customizen’. Zo zijn er drie verschillende lay-outs mogelijk, zie de voorbeelden hieronder.

Bitcoin Meester nieuwe zoekfunctie

Ook is er een handige zoekfunctie toegevoegd. Net gaf ik al aan dat je er meer dan honderd verschillende cryptomunten kunt kopen en verkopen. Zonder deze zoekfunctie kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat kan nu niet meer gebeuren. Zodra je begint met typen verdwijnen de cryptomunten die niet aan de zoekopdracht voldoen.

Bitcoin Meester Sorteerfunctie

Tot slot zijn er 8 handige sorteerfuncties toegevoegd. Het is nu dus mogelijk om bijvoorbeeld te checken welke cryptomunten het meest gestegen zijn in de afgelopen 24 uur, hoogste trading volume of op de prijs.

Alle crypto sorteerfuncties

 • Volume 24u hoog-laag
 • Volume 24u laag-hoog
 • Naam munt A-Z
 • Naam munt Z-A
 • Prijs hoog-laag
 • Prijs laag-hoog
 • Stijging 24u hoog-laag
 • Stijging 24u laag-hoog
bitcoin meester

Cryptomunten kopen bij Bitcoin Meester?

Cryptomunten kopen met bijvoorbeeld iDEAL of Bancontact kan bij Bitcoin Meester in 3 eenvoudige stappen.

 1. Maak een account aan.
 2. Stort euro’s in je account.
 3. Koop je cryptomunten.

Kom je er niet uit dan kun je de klantenservice bereiken via de chat, telefonisch of via e-mail.

Méér Bitcoin Meester?

Lees meer over Bitcoin Meester bij Bitcoin Magazine NL:

Disclaimer: dit artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitcoin Meester.

Mis niks meer!
Invalid email address