Bitcoin update – Altcoinbase: “Weerstand voor bitcoin bij 3.520 dollar”

In deze video bespreekt Stef van Altcoinbase de koersen van Bitcoin, Ethereum en Ripple (XRP). Uit onze poll op onze site kwam XRP namelijk als winnaar uit de bus met 45% van de stemmen. Een van de conclusies die Stef trekt: de koers van bitcoin kan nog licht stijgen, maar weerstand komt in ‘the golden ratio’ van de Fibonacci-indicator, in deze video tussen de 3.520 en 3.560 dollar. Stef betwijfeld of de koers door de 3.560 dollar heengaat, vanwege veel bear-weerstand. Zijn strategie is om eerder te shorten dan om een ‘long’-positie in te nemen, hoewel die géén financieel advies is. Een vergelijkbaar strategie hanteert hij voor  Ethereum, waarvan het volume heel erg laag ligt momenteel. Ripple kan tenslotte wel nog iets verder stijgen, omdat de weerstand pas op een later punt in de koers zit.

Bitcoin, ethereum en Ripple update

Bekijk de analyse van Altcoinbase voor Bitcoin, Ethereum en Ripple.

Over Altcoinbase

altcoinbaseAltcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij hét all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder 1 dak! Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Wil je meer van Altcoinbase weten, stuur dan even een berichtje naar info@altcoinbase.nl.

Altcoinbase Facebook Altcoinbase Telegram Altcoinbase Youtube

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!