Data en Analyse » Technische analyse » Bitcoin update – Altcoinbase: “Weerstand voor bitcoin bij 3.520 dollar”

Bitcoin update – Altcoinbase: “Weerstand voor bitcoin bij 3.520 dollar”

In deze video bespreekt Stef van Altcoinbase de koersen van Bitcoin, Ethereum en Ripple (XRP). Uit onze poll op onze site kwam XRP namelijk als winnaar uit de bus met 45% van de stemmen. Een van de conclusies die Stef trekt: de koers van bitcoin kan nog licht stijgen, maar weerstand komt in ‘the golden ratio’ van de Fibonacci-indicator, in deze video tussen de 3.520 en 3.560 dollar. Stef betwijfeld of de koers door de 3.560 dollar heengaat, vanwege veel bear-weerstand. Zijn strategie is om eerder te shorten dan om een ‘long’-positie in te nemen, hoewel die géén financieel advies is. Een vergelijkbaar strategie hanteert hij voor  Ethereum, waarvan het volume heel erg laag ligt momenteel. Ripple kan tenslotte wel nog iets verder stijgen, omdat de weerstand pas op een later punt in de koers zit.

Bitcoin, ethereum en Ripple update

Bekijk de analyse van Altcoinbase voor Bitcoin, Ethereum en Ripple.

Over Altcoinbase

altcoinbaseAltcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij hét all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder 1 dak! Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Wil je meer van Altcoinbase weten, stuur dan even een berichtje naar info@altcoinbase.nl.

Altcoinbase Facebook Altcoinbase Telegram Altcoinbase Youtube

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder