Cryptobroker PrimeXBT lanceert airdrop met 63 bitcoins als hoofdprijs

Advertorial Prime XBT lanceert één van de grootste weggeefacties van 2019: in totaal geeft cryptobroker uit Londen in totaal 1 miljoen dollar aan prijzen uit.

Prime XBT airdrop

Prime XBT is een geavanceerd handelsplatform dat voordelen biedt voor iedereen die deze unieke kans grijpt en zich nu aansluit. De weggeefactie start 10 januari 2019 en de deelnemers kunnen tot 250.000 dollar winnen, circa 63 bitcoins (BTC).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Actievoorwaarden

Om deel te nemen aan de actie, hoeven gebruikers slechts een aantal eenvoudige stappen te doorlopen:

Punten verdienen voor de weggeefactie is heel eenvoudig, en je kunt het op een aantal manieren doen:

Prijzen

Prijzen zijn er in diverse categorieen:

1e plaats – 63 BTC ter waarde van 250.000 dollar
2e plaats – 25 BTC ter waarde van 100.000 dollar
3e plaats – 13 BTC ter waarde van 50.000 dollar

4-10 plaatsen – 5 BTC ter waarde van 18.000 dollar
11-100 plaatsen – 0,1 BTC ter waarde van 400 dollar
101-1000 plaatsen – BTC 0,05 200 dollar
1001-1000000 plaatsen – BTC 0,01 ter waarde van 40 dollar

Over Prime XBT

Prime XBT is een nieuw fintechbedrijf, gevestigd in Londen, dat in 2018 werd gelanceerd. Het bedrijf biedt een cryptocurrency trading platform met een hefboom van 100x voor zowel short als long posities. Door gebruik te maken van het platform krijgen klanten toegang tot de real-time marktgegevens om de beste handelsbeslissingen te nemen, evenals een aantal zeer efficiënte handelsanalyse-instrumenten.

Tegelijkertijd biedt het platform een hoge mate van veiligheid en liquiditeit, wat ervoor zorgt dat uw fondsen altijd veilig zijn, terwijl uw winst blijft groeien.

Prime XBT biedt haar gebruikers de mogelijkheid om enkele van de hoogst genoteerde digitale valuta’s te verhandelen, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC), en andere cryptomunten.

Voordelen

Het openen van een rekening is volledig gratis en eenvoudig, en degenen die het nu doen kunnen toegang krijgen tot tal van voordelen, zoals:

Bij Prime XBT ervaren klanten geen lage liquiditeit, lange KYC goedkeuringen, een trage interface, hoge kosten, slechte UI, of beperkte ordertypes.

Grijp deze unieke kans om mee te doen met de giveaway, deel het met anderen en geniet van alle voordelen van wat Prime XBT te bieden heeft.

Meer lezen over PrimeXBT bij Bitcoin Magazine NL? PrimeXBT introduceert bitcoinhandel met hefboom

Disclaimer: dit artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en PrimeXBT. Bitcoin Magazine NL geeft geen financieel advies. Bovenstaande informatie is alleen voor educatieve doeleinden. De handel in cryptovaluta is op eigen risico.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!