Update: koers TenX daalt 14% na commotie vertrokken directeur

De koers van TenX is met 14 procent gedaald naar aanleiding van de commotie die is ontstaan na het vertrek van directeur Julian Hosp.

Commotie TenX

Onder meer de populaire marktvolger Crypt0 heeft melding gemaakt dat Hosp grote hoeveelheden PAY tokens van TenX heeft weggesluisd via cryptobeurs Bittrex. Dat Hosp of TenX daar nooit openheid over heeft gegeven, is voor beleggers en investeerders in deze ICO een slecht teken. Dit voorval komt bovenop de kritiek dat het te lang duurt voordat TenX zijn cryptopas distribueert naar de inschrijvers op deze kaart.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In een laatste tweet reageert Hosp impliciet op de beschuldigingen aan zijn adres:

TenX heeft geen verklaring gegeven over de ontstane stand van zaken.

Lees verder in dit artikel: Gerommel bij TenX: vertrokken directeur dumpte circa 1 miljoen euro aan PAY tokens

Koers BTC-PAY

Het koersverloop van de PAY token in BTC de afgelopen 5 dagen en een grafiek sinds de beursintroductie in augustus 2017. Op de piek was PAY meer dan 90.000 Satoshi (SAT) waard. De huidige koers is 4774 SAT. Vanaf 12 uur donderdagmiddag leeft de koers weer enigszins op.

Bron: Tradingview / Bittrex

Update: koers TenX daalt 14% na commotie vertrokken directeur
Update: koers TenX daalt 14% na commotie vertrokken directeur
Lees meer over:
fraudekoers

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...