altcoinbase crypto poll
Nieuwsberichten » Crypto Poll #4 – Welke cryptomunt moet Altcoinbase gaan behandelen?

Crypto Poll #4 – Welke cryptomunt moet Altcoinbase gaan behandelen?

In editie #4 van onze wekelijkse pool een nieuw rijtje aan cryptomunten om uit te kiezen! Deze keer staan er een aantal interessante privacycoins tussen zoals Monero, Zcash en (in mindere mate) Dash. En wat te denken van potentieel zeer interessante cryptomunten zoals Tezos en Decred. Maak je keuze en Altcoinbase gaat woensdagavond aanstaande met de winnende cryptomunt aan de slag!

Welke cryptomunt moet Altcoinbase behandelen?

Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Meer over privacycoins?

Litecoin gaat privacy-aspecten privacycoins integreren

De ontwikkelaars van Litecoin raken steeds meer geïnteresseerd in het privacyaspect. Ze overwegen om aspecten van privacycoins zoals Monero (XMR) en Zcash (ZEC) in LTC te integeren. Het is echter onduidelijk in welke mate en wanneer dit gaat gebeuren.

Stresstest Dash: 3,5 miljoen succesvolle transacties op één dag

Dash vestigt een nieuw record: 3,5 miljoen transacties op één dag. Naar eigen zeggen raakte het netwerk niet verstopt. Hiermee verslaat Dash alle grote (decentrale) protocollen in de markt: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, maar ook Ripple.

Uitslag vorige poll: Verge (XVG)

De uitslag van de vorige poll is Verge (XVG). Er is 567 keer gestemd.

Altcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij HET all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder één dak. Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Interview met Stef!

Altcoinbase Facebook

Altcoinbase Telegram

Altcoinbase Youtube

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Opmerkelijk: $7,7 miljoen aan ethereum (ETH) van Cryptopia naar Huobi

Marvin Kroon

Bitcoin ‘halving’ is over één jaar, terwijl HODLers nu al 60% van alle bitcoin bezitten

Marloes van der Scheer

11 voorbeelden van bitcoin (BTC) en andere cryptomunten in de sport en showbizz

Marvin Kroon
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.