Crypto update – Bitcoin breekt 4.000 dollar, MyEtherWallet start euro-wissel

Crypto Update 9.00 uur – Op deze donderdagochtend staan de meeste borden weer op groen na een wisselvallige woensdag. Bitcoin (BTC) heeft de afgelopen uren de 4.000 dollargrens gebroken, maar zakt wat terug. De huidige koers op moment van schrijven is 3.971 dollar, een plusje van 1% de afgelopen 24 uur. Nieuws van de Dag: MyEtherWallet komt met een oplossing om crypto in euro om te wisselen. Cryptocurrencies zijn dus via het platform om te wisselen in Zwitserse francs (maximum 5.000 CHF) en euro’s.

Cryptocurrencies in de top 10 zoals EOS en Litecoin zijn het afgelopen etmaal gestegen met respectievelijk 6% en 4,9%. Enige daler is Binance Coin (BNB) met -3,5%. Binance ligt vanuit diverse hoeken publicitair onder vuur.

Bekijk de analyse van onze marktexpert Stef den Tuinder van Altcoinbase over de koers van Bitcoin, Ethereum en Dash, de winnaar van onze wekelijkse poll.

bitcoin

Crypto update – Bitcoin breekt 4.000 dollar, MyEtherWallet start euro-wissel

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Stijgers afgelopen 24 uur

Wat zijn de stijgers en dalers van de afgelopen 24 uur? De stijgers in de top 30 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 8.45 uur:

  • EOS (EOS): 6%
  • Litecoin (LTC): 5%
  • Stellar (XLM): 4,3%
  • Maker (MKR): 3%

Dalers afgelopen 24 uur

De dalers in de top 30 zijn naar marktwaarde, Nederlandse tijd 8.45 uur:

  • Binance Coin (BNB) – 3,5%
  • Holo (HOT): -4,9%

Cryptonieuws

Bekijk de marktupdate van Prem!

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!