Crypto update – “Bitcoin dipt naar 3.600 dollar voordat bulls terugkomen”

Crypto update 22.30 uur – Bitcoin (BTC) noteert een koers van 3.783 dollar op het moment van schrijven, een dagscore van 2% in de min. De borden van de meeste cryptocurrencies staan op lichtrood. Opvallende dalers zijn Maker (MKR -7%), Basic Attention Token (BAT, -9%) en HoloChain (HOT -8%). Op dit moment lijken de bears op de cryptomarkt de kaarten in handen te hebben.

Wat zegt analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase (vandaag te gast bij de Bitcoin Update van Telegraaf TV) over het huidige koersbeeld van bitcoin?

Bitcoin (BTC) koers

Den Tuinder blijft grotendeels bij zijn eerdere lezing deze week: bears  hebben momenteel de kaarten in handen. Hij zegt:

“De koers is net naar beneden uitgebroken vanuit een bearflag. Kopers zien deze kans en kopen op dit niveau toch al bij. Maar we zijn nog niet zó laag gekomen dat het gat van 3.600 dollar gedicht wordt. Dit niveau moet eerst beslecht worden, voordat we überhaupt omhoog gaan. De vorige supportzone dient nu als resistance en dat ligt nu bij 3.800 dollar.”

. Daarmee

Bekijk de Bitcoin Update van Altcoinbase

Hierin bespreekt Altcoinbase de koersen van Bitcoin, Ethereum en Zilliqa, de winnaar van onze wekelijkse poll!

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!