https://www.youtube.com/watch?v=IB0YlchPETE&feature=youtu.be

Fomoflash update – Bitcoin en de ICO Global Funeral Care: uitvaart via de blockchain

Sponsored ICO review – Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt. In aflevering gaat hij uitgebreid in op een bijzonder project: Global Funeral Care, een Nederlandse ICO die zich richt op de uitvaartsector.

Fomoflash update: Bitcoin koers en uitvaart via de blockchain?

In zijn nieuwste aflevering gaat hij in op de volgende onderwerpen:

  • De koers van bitcoin (BTC): breakout naar boven, de huidige koers van bitcoin is 3.481 dollar.
  • Ook in de rest van de top 25 veel groen: Bitcoin Cash (+7%) en Litecoin (+5%)
  • Global Funeral Care is een Nederlandse ICO die zich richt op de uitvaartsector. In Nederland alleen al gaat er 1 miljard euro per jaar om in deze sector. Het bedrijf uit Groningen wil de bestaande uitvaartsector ondersteunen met blockchaintechnologie en de bedrijfsprocessen binnen deze sector transparanter te maken. Een van de adviseurs is Richard Kastelein. Meer details van de ICO worden besproken in de video.

Bekijk dit interview wat Bitcoin Magazine NL met Richard Kastelein, adviseur van circa 25 ICO’s, had.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: FomoFlash heeft een vergoeding ontvangen voor zijn recensie van de ICO Global Funeral Care. Wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!