red bull crypto
Nieuwsberichten » Formule 1 Red Bull Racing contract met met crypto project FuturoCoin

Formule 1 Red Bull Racing contract met met crypto project FuturoCoin

bitcoin kopen

Red Bull is het eerste Formule 1-team geworden met een sponsor uit de cryptocurrency wereld. Dit is bereikt met een partnership tussen FuturoCoin en Red Bull Racing voor het seizoen 2019.

We zagen eerder al cryptocurrency projecten aansluiten bij een aantal Formule E-teams en coureurs. De aankondiging van Red Bull Racing is de eerste kennismaking met een F1-team in de sector.

  bitcoin meester  

FuturoCoin en Red Bull Racing

Red Bull Racing kondigde vandaag een meerjarige overeenkomst aan met FuturoCoin. De merknaam zal worden weergegeven in de RB15-auto van het team en de overalls van de coureur.

In de afgelopen jaren was de opkomst van blockchain-technologie en cryptocurrencies echt opmerkelijk, en we zijn verheugd het eerste Formule 1-team te zijn dat dit omarmt, door onze samenwerking met FuturoCoin.Beveiligde digitale valuta’s staan ​​aan de top van de technologische ontwikkeling en we zijn erg verheugd deel uit te maken van deze revolutie.

Christian Horner

Roman Ziemian, mede-oprichter van FuturoCoin, voegde toe: “Cryptocurrencies en Formula One lijken erg op elkaar; snelheid, technologie en een voorsprong nemen in hun tijd. Ik ben een grote fan van de autosport en de F1 heeft me altijd geïntrigeerd.

       

Het sponsorschap is een opwindend nieuw hoofdstuk voor voor het bedrijf en zal een wereldwijd platform worden om FuturoCoin te vergroten. Haas F1-coureur Romain Grosjean heeft onlangs een persoonlijke sponsorovereenkomst met SoccerCoin aangekondigd. De logo zal in seizoen 2019 op zijn helm zal verschijnen.

 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.