red bull crypto
Nieuwsberichten

Formule 1 Red Bull Racing contract met met crypto project FuturoCoin

Red Bull is het eerste Formule 1-team geworden met een sponsor uit de cryptocurrency wereld. Dit is bereikt met een partnership tussen FuturoCoin en Red Bull Racing voor het seizoen 2019.

   
   

We zagen eerder al cryptocurrency projecten aansluiten bij een aantal Formule E-teams en coureurs. De aankondiging van Red Bull Racing is de eerste kennismaking met een F1-team in de sector.

FuturoCoin en Red Bull Racing

Red Bull Racing kondigde vandaag een meerjarige overeenkomst aan met FuturoCoin. De merknaam zal worden weergegeven in de RB15-auto van het team en de overalls van de coureur.

In de afgelopen jaren was de opkomst van blockchain-technologie en cryptocurrencies echt opmerkelijk, en we zijn verheugd het eerste Formule 1-team te zijn dat dit omarmt, door onze samenwerking met FuturoCoin.Beveiligde digitale valuta’s staan ​​aan de top van de technologische ontwikkeling en we zijn erg verheugd deel uit te maken van deze revolutie.

Christian Horner

Roman Ziemian, mede-oprichter van FuturoCoin, voegde toe: “Cryptocurrencies en Formula One lijken erg op elkaar; snelheid, technologie en een voorsprong nemen in hun tijd. Ik ben een grote fan van de autosport en de F1 heeft me altijd geïntrigeerd.

       

Het sponsorschap is een opwindend nieuw hoofdstuk voor voor het bedrijf en zal een wereldwijd platform worden om FuturoCoin te vergroten. Haas F1-coureur Romain Grosjean heeft onlangs een persoonlijke sponsorovereenkomst met SoccerCoin aangekondigd. De logo zal in seizoen 2019 op zijn helm zal verschijnen.

 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com