Misss Bitcoin: CBOE Bitcoin ETF, Binance & Fidelity & TA

In deze wekelijkse nieuwsupdate bespreekt Misss Bitcoin, natuurlijk weer de drie meest belangrijke nieuwsitems van de week en ze doet een technische analyse van bitcoin (BTC).

Misss Bitcoin: CBOE Bitcoin ETF, Binance & Fidelity & TA

In deze video bespreek ik natuurlijk weer drie belangrijke nieuwsitems. Ditmaal vanuit Barbados. Daarnaast is er wonderbaarlijk nieuws over de ETF aanvraag door de CBOE. De Amerikaanse derivatenbeurs Chicago Board Options Exchange (CBOE) heeft opnieuw het VanEck/SolidX Exchange Traded Fund (ETF) voorstel ingediend bij de Securities and Exchange Commission (SEC).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ook bespreken we waarom het accepteren van creditcardbetalingen via Binance zo belangrijk is.

Fidelity

Als laatste spreken we over Fidelity, zij pakken het namelijk groots aan. Fidelity Investments, met 27 miljoen cliënten en een vermogen van 2,5 biljoen dollar onder beheer één van ’s werelds grootste vermogensbeheerders, wil al in maart haar nieuwe Bitcoin custody service aan gaan bieden.

Crisis?

Tevens geef ik mijn kijk op de economie, bespreken we de rentestand en natuurlijk de technische analyse.

Bekijk ook de eerdere edities van Misss Bitcoin: Bitcoin omhoog door halving, in 2019 geen ETF meer?

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!