binance desktop app
Binance Nieuwsberichten

Binance: creditcard om bitcoin en cryptocurrencies te kopen

Binnenkort kun je met een creditcard cryptocurrencies kopen bij Binance. Het gaat in eerste instantie om grotere cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC), ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP). Via hun partner Simplex kunnen klanten met een VISA en Mastercard cryptocurrencies kopen, meldt nieuwssite Cointelegraph.

   
   

Crypto kopen met creditcard

Ceo Changpeng Zhao van de ruilbeurs uit Malta laat weten dat hij beleggers ‘op een snelle en veilige manier’ met cryptocurrencies wilt laten kopen. “CZ” wil alle mogelijke drempels wegnemen, zodat een zo’n groot mogelijk publiek cryptocurrencies gaat kopen. Zo flirt het bedrijf mogelijk ook met (meer) Amerikaanse klanten die gewend zijn aan om met creditcard aankopen te doen.

Volgens Nimrod Lehavi, mede-oprichter en ceo van Simplex, is het integreren van mainstream betalingsmogelijkheden belangrijk voor de verdere adoptie van cryptocurrencies.

  bitcoin meester  

Binance OTC en Jersey

Het geesteskind van “CZ”, de beurs met het grootste BTC-handelsvolume, komt met de ene na de andere introductie. Zo is Binance Jersey gelanceerd om met euro en Pond crypto te kopen en vorige week werd een OTC-desk gelanceerd.

Bron: Cointelegraph

crypto kopen 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com