loterij tokenuitgifte BNB Binance Launchpad
Nieuwsberichten » Binance: creditcard om bitcoin en cryptocurrencies te kopen

Binance: creditcard om bitcoin en cryptocurrencies te kopen

bitcoin kopen

Binnenkort kun je met een creditcard cryptocurrencies kopen bij Binance. Het gaat in eerste instantie om grotere cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC), ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP). Via hun partner Simplex kunnen klanten met een VISA en Mastercard cryptocurrencies kopen, meldt nieuwssite Cointelegraph.

  bitcoin meester  

Crypto kopen met creditcard

Ceo Changpeng Zhao van de ruilbeurs uit Malta laat weten dat hij beleggers ‘op een snelle en veilige manier’ met cryptocurrencies wilt laten kopen. “CZ” wil alle mogelijke drempels wegnemen, zodat een zo’n groot mogelijk publiek cryptocurrencies gaat kopen. Zo flirt het bedrijf mogelijk ook met (meer) Amerikaanse klanten die gewend zijn aan om met creditcard aankopen te doen.

Volgens Nimrod Lehavi, mede-oprichter en ceo van Simplex, is het integreren van mainstream betalingsmogelijkheden belangrijk voor de verdere adoptie van cryptocurrencies.

blockport

Binance OTC en Jersey

Het geesteskind van “CZ”, de beurs met het grootste BTC-handelsvolume, komt met de ene na de andere introductie. Zo is Binance Jersey gelanceerd om met euro en Pond crypto te kopen en vorige week werd een OTC-desk gelanceerd.

Bron: Cointelegraph

crypto kopen 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.