loterij tokenuitgifte BNB Binance Launchpad
Nieuwsberichten » Binance: creditcard om bitcoin en cryptocurrencies te kopen

Binance: creditcard om bitcoin en cryptocurrencies te kopen

Binnenkort kun je met een creditcard cryptocurrencies kopen bij Binance. Het gaat in eerste instantie om grotere cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC), ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP). Via hun partner Simplex kunnen klanten met een VISA en Mastercard cryptocurrencies kopen, meldt nieuwssite Cointelegraph.

Crypto kopen met creditcard

Ceo Changpeng Zhao van de ruilbeurs uit Malta laat weten dat hij beleggers ‘op een snelle en veilige manier’ met cryptocurrencies wilt laten kopen. “CZ” wil alle mogelijke drempels wegnemen, zodat een zo’n groot mogelijk publiek cryptocurrencies gaat kopen. Zo flirt het bedrijf mogelijk ook met (meer) Amerikaanse klanten die gewend zijn aan om met creditcard aankopen te doen.

Volgens Nimrod Lehavi, mede-oprichter en ceo van Simplex, is het integreren van mainstream betalingsmogelijkheden belangrijk voor de verdere adoptie van cryptocurrencies.

Binance OTC en Jersey

Het geesteskind van “CZ”, de beurs met het grootste BTC-handelsvolume, komt met de ene na de andere introductie. Zo is Binance Jersey gelanceerd om met euro en Pond crypto te kopen en vorige week werd een OTC-desk gelanceerd.

Bron: Cointelegraph

crypto kopen 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

BM Nieuwsupdate: Bitcoin Maximalisten kopen ERC20-token, Satoshi en meer

Redactie

Bitcoin op $10.125, Chinese BTC miners verliezen hardware door heftige regenval

Robin Heester

Ripple (XRP) index nu formeel toegevoegd aan prijsindices Nasdaq

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder