loterij tokenuitgifte BNB Binance Launchpad
Nieuwsberichten » Binance kondigt bounty aan voor indienen van cryptojargon

Binance kondigt bounty aan voor indienen van cryptojargon

Binance Academy heeft een bounty-programma aangekondigd dat mensen zal belonen voor het indienen van cryptojargon om te worden opgenomen in een crypto-woordenlijst. Het programma maakt deel uit van een breder project dat is gericht op het verstrekken van gratis en onpartijdig educatief materiaal over cryptocurrencies en blockchain.

  bitcoin meester  

Het bounty-programma

Het programma van twee weken is aangekondigd op 14 maart en zal eindigen op 28 maart. Tijdens deze periode kunnen bijdragers 200-500 woorden invoeren middels Google Formulieren. Als tegenprestatie behoudt Binance Academy zich het recht voor om goedgekeurde glossary-vermeldingen in het auteursrecht te behouden.

BNB

Elke geaccepteerde inzending verdient een beloning van 2 BNB. Voor de top 5 zijn er extra beloningen gereserveerd. De overall beste bijdrager loopt weg met 10 BNB, terwijl de tweede en vijfde beste bijdragers elk 5 BNB zullen ontvangen. Volgens de verklaring ontvangen alle bounty-winnaars hun BNB-tokens vóór 18 april

Educatie

Binance Academy, de educatieve divisie van de Binance cryptocurrency exchange, is gelanceerd met als doel het bevorderen van blockchain- en cryptocurrency-educatie. Dit willen ze doen door het aanbieden van “accuraat, onbevooroordeeld en gratis” leermateriaal over cryptocurrency gerelateerde onderwerpen.

Meer nieuws bij Bitcoin Magazine NL?

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

BITCOIN $8.100 !!! | Facebook een eigen cryptomunt? | Vrijdagborrel met Fomo

Fomoflash

Valse Trezor app heeft het gemunt op jouw bitcoin en andere crypto

Marvin Kroon

Crypto Theta Fuel (TFUEL) stijgt 144 procent na nieuws over Binance

Job Nijsen
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.