Image default
Altcoins Nieuwsberichten

Binance kondigt bounty aan voor indienen van cryptojargon

bitcoin

Binance Academy heeft een bounty-programma aangekondigd dat mensen zal belonen voor het indienen van cryptojargon om te worden opgenomen in een crypto-woordenlijst. Het programma maakt deel uit van een breder project dat is gericht op het verstrekken van gratis en onpartijdig educatief materiaal over cryptocurrencies en blockchain.

  bitcoin meester  

Het bounty-programma

Het programma van twee weken is aangekondigd op 14 maart en zal eindigen op 28 maart. Tijdens deze periode kunnen bijdragers 200-500 woorden invoeren middels Google Formulieren. Als tegenprestatie behoudt Binance Academy zich het recht voor om goedgekeurde glossary-vermeldingen in het auteursrecht te behouden.

efin
blockport

BNB

Elke geaccepteerde inzending verdient een beloning van 2 BNB. Voor de top 5 zijn er extra beloningen gereserveerd. De overall beste bijdrager loopt weg met 10 BNB, terwijl de tweede en vijfde beste bijdragers elk 5 BNB zullen ontvangen. Volgens de verklaring ontvangen alle bounty-winnaars hun BNB-tokens vóór 18 april

Educatie

Binance Academy, de educatieve divisie van de Binance cryptocurrency exchange, is gelanceerd met als doel het bevorderen van blockchain- en cryptocurrency-educatie. Dit willen ze doen door het aanbieden van “accuraat, onbevooroordeeld en gratis” leermateriaal over cryptocurrency gerelateerde onderwerpen.

Meer nieuws bij Bitcoin Magazine NL?

crypto kopen 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com