Binance kondigt bounty aan voor indienen van cryptojargon

Binance Academy heeft een bounty-programma aangekondigd dat mensen zal belonen voor het indienen van cryptojargon om te worden opgenomen in een crypto-woordenlijst. Het programma maakt deel uit van een breder project dat is gericht op het verstrekken van gratis en onpartijdig educatief materiaal over cryptocurrencies en blockchain.

Het bounty-programma

Het programma van twee weken is aangekondigd op 14 maart en zal eindigen op 28 maart. Tijdens deze periode kunnen bijdragers 200-500 woorden invoeren middels Google Formulieren. Als tegenprestatie behoudt Binance Academy zich het recht voor om goedgekeurde glossary-vermeldingen in het auteursrecht te behouden.

BNB

Elke geaccepteerde inzending verdient een beloning van 2 BNB. Voor de top 5 zijn er extra beloningen gereserveerd. De overall beste bijdrager loopt weg met 10 BNB, terwijl de tweede en vijfde beste bijdragers elk 5 BNB zullen ontvangen. Volgens de verklaring ontvangen alle bounty-winnaars hun BNB-tokens vóór 18 april

Educatie

Binance Academy, de educatieve divisie van de Binance cryptocurrency exchange, is gelanceerd met als doel het bevorderen van blockchain- en cryptocurrency-educatie. Dit willen ze doen door het aanbieden van “accuraat, onbevooroordeeld en gratis” leermateriaal over cryptocurrency gerelateerde onderwerpen.

Meer nieuws bij Bitcoin Magazine NL?

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!