“Bitcoin onder controle van bears”, Vitalik pleit voor hogere fees

Crypto update 10.30 uur – Bitcoin (BTC) maakte vrijdagavond een snoekduik tot onder de 3.800 dollar. Een teken dat de bears weer controle krijgen over de koers van bitcoin, aldus Stefan den Tuinder van Altcoinbase. Wat verwacht hij verder van de koers? De borden van Coincap.io staan vooralsnog grotendeels op groen. Stijgers zijn Litecoin, Binance Coin en Cardano. Nieuws van de dag: Vitalik Buterin, oprichter van ethereum pleit voor hogere transactiefees (+7%) om meer ontwikkeling aan het netwerk te financieren.

Litecoin sluit Glory-deal, Vitalik wil hogere fees

Het logo van Litecoin zagen we al eerder shinen op het canvas van UFC en dat zullen we nu misschien vaker zien bij Glory kickboxing. Litecoin Foundation en kickboks divisie Glory hebben een partnership aangekondigd op de website van Litecoin Foundation. Lees er hier meer over >> 

Vitalik Buterin, oprichter van ethereum, stelt een tariefverhoging van circa 7 procent voor de transactiesfees op ‘zijn’ netwerk. Hij heeft uitgerekend dat een verhoging leidt tot een pot van 2 miljoen dollar. Dat geld kan worden besteed aan de financiering van diverse ontwikkelaarsteams die werken aan ethereum. Het idee van Vitalik moet nog door de community worden goedgekeurd. Lees meer bij Coindesk >>

“Bitcoin raakt in mogelijke bulltrap”

Wat kunnen we van de koers verwachten? Feitelijk is er weinig veranderd, ten opzichte van eerdere dagen, ondanks de flitsdip onder de 3.800 dollar, aldus analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase. Hij zegt:

Bears lijken weer meer controle te krijgen over bitcoin. Support ligt nu voorlopig bij 3.800. Koers gaat weer beetje stijgen, maar tussen vanaf 3.800 dollar raakt bitcoin een mogelijke bulltrap. Er is namelijk heel veel weerstand vanaf het niveau 3.900 dollar. Daarmee is de kans dat de koers scherp daalt richting 3.600 / 3.500 sterk aanwezig.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Bitcoin Magazine NL bij De Financiële Telegraaf

Oprichter Wessel Simons van Bitcoin Magazine NL was te gast bij de Telegraaf voor hun wekelijkse Bitcoin Update. Bekijk de Bitcoin Update van De Financiële Telegraaf via deze link!

Bekijk de update van Prem!

O.a. Cryptocurrencies vallen in de Amerikaanse staat buiten de effectenwet.

 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!