Data en Analyse » Technische analyse » Bitcoin houdt stand, “40% nieuwe Twittervolgers Justin Sun is nep”

Bitcoin houdt stand, “40% nieuwe Twittervolgers Justin Sun is nep”

Crypto update – 10.20 uur Bitcoin blijft stabiel de afgelopen 24 uur. De huidige koers is 3.968 dollar (+0,1%). Binnen de top 20 blijft Binance Coin doorstijgen (+12,6%). Onder de kleinere altcoins vallen Polymath (+16%), 0x (+12%) en Bitshares (+29%) op. Nieuws van de dag: uit onderzoek blijkt dat 20.000 van de 50.000 nieuwe Twittervolgers van Justin Sun, oprichter van Tron (TRX), nep zijn.

Lees ook: Binance Launchpad wordt loterij bij tokenuitgifte ICO’s, koers BNB stijgt

“40% nieuwe Twitter-volgers Justin Sun (TRON) nep”

Circa 40% van de nieuwe Twittervolgers van Justin Sun, de oprichter van TRON (TRX), blijkt nep te zijn. Dat blijkt uit Twitter-onderzoek van Geoff Golberg. Opvallend feitje: circa 20.000 Twitter-accounts zijn de afgelopen maand aangemaakt. Deze accounts hebben geen volgers en volgen slechts één persoon: Justin Sun. In totaal heeft Sun meer dan één miljoen volgers op Twitter.

BIS: “Geen eigen cryptomunt voor centrale bank”

Agustín Carstens, hoofd van de Bank of International Settlements (BIS), adviseert centrale banken om geen eigen cryptomunt of digitale valuta uit te brengen. Volgens de topman riskeren centrale banken die dat wel doen financiële instabiliteit. Ook ondermijnen ze de taakverdeling die bestaat tussen centrale en commerciële banken, aldus Cartsens. Lees verder bij Bitcoin Magazine NL >> 

Bitcoin (BTC) koers

Stef den Tuinder, analist bij traderscollectief Altcoinbase doet de volgende analyse:

Bitcoin bevindt zich momenteel in een rising wedge. dit is bij voorbaat een bearish patroon. Echter als we kijken naar de long en short orders zien we een opmerkelijk verschil tussen het aantal longs en shorts.

Er staan tot 4.000 dollar ruim 45 miljoen short orders te wachten. terwijl er tot 3.900 ruim 55 miljoen long orders te wachten staan. De bulls zijn dus momenteel licht in het voordeel. Daarnaast is het belangrijke tijdelijke support level van 3.930 dollar nog steeds behouden. Als dat zo blijft kunnen we dus een weg omhoog verwachten.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

Bekijk de update van Prem!

crypto kopen 

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder