Data en Analyse » Technische analyse » “Bitcoin heeft bullish signalen”, Bithumb verdenkt “insider” van hackpoging

“Bitcoin heeft bullish signalen”, Bithumb verdenkt “insider” van hackpoging

Crypto update 22.15 uur – Bitcoin is vandaag wat gezakt, maar direct kwam er koopvolume op gang. BTC noteert een koers van $4.112 op moment van schrijven (bron: Messari). Beleggers pakken wél winst bij onder meer Tezos (-1%) en Basic Attention Token (-1,7%), altcoins die de afgelopen twee dagen fors gestegen zijn. De Koreaanse beurs Bithumb weerspreekt dat er 13 miljoen dollar aan EOS-tegoeden zijn buitgemaakt. Ze verdenken een “insider” van de hackpoging.

Bitcoin update: “Bullish signalen”

Wat zegt Stef ten Tuinder van de koers van bitcoin?

Bitcoin heeft vandaag heel even een korte terugval gezien. We dipten vandaag $100 op de chart (van de beurs BitMEX, redactie). Direct waren er kooporders die de prijs weer terugbrachten richting $4.070. Daar houden we vooralsnog stand.

De “bulls” zijn nog steeds bij de les. De $4.100 is vandaag getest, wellicht morgen verder richting $4.150. Ook worden er vandaag weer higher lows gevormd, wat nog steeds een bullish signaal is voor bitcoin.

Bithumb verdenkt “insider” van hackpoging

De Koreaanse cryptobeurs Bithumb is slachtoffer geweest van een aanval vrijdagavond, meldt de beurs in een statement op haar site. De ruilbeurs spreekt van een “abnormale opname” en heeft hierop de tegoeden verplaatst van de “hot wallet” naar “cold storage”.

Later wordt bekend dat er is getracht om circa 3 miljoen stuks EOS buit te maken, omgerekend circa 13 miljoen dollar. Coindesk meldt deze zaterdagavond dat Bithumb vermoedt dat het om een “insider job” gaat. Daarmee zou een externe hackersaanval zijn uitgesloten. Wordt vervolgd.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

crypto kopen 

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder