gehackt Bithumb bitcoin update crypto

Bitcoin doorbreekt $4.100, cryptobeurs Bithumb voor miljoenen gehackt?

Crypto update 11.00 uur – Een spannend weekend voor bitcoin. BTC is door de $4.100 heengebroken en noteert een koers van $4.106, een plusje van 0,4%. (bron OnchainFX/Messari). De “bulls” houden voorlopig dus momentum en houden de “bears” in hun greep. Terugkerende vraag is: hoe lang houden de “bulls” het vol? Beleggers pakken bij sommige altcoins hun winst. Toch blijven bijvoorbeeld Tezos, Neo en Ontology doorschieten naar boven.

Nieuws van de ochtend:

Ander opvallend nieuws deze zonnige zaterdagochtend:

Cryptobeurs Bithumb voor miljoenen gehackt?

De Koreaanse cryptobeurs Bithumb heeft een hackpoging afgeweerd. Op vrijdag 29 maart is er een poging gedaan om ca. 3 miljoen EOS (ca. $12,6 miljoen) en 20 miljoen XRP (ca. $6.000) buit te maken. Volgens de exchange zijn de tegoeden veiliggesteld in cold storage. Het is nog onduidelijk of dit klopt. Enkele gebruikers op sociale media beweren het tegendeel. Ook diverse media maken melding van een hack.

Bitmax ook gehackt? Bitmax token keldert

Ook bij de kleinere cryptobeurs Bitmax rommelt het. Diverse gebruikers klagen over verloren tegoeden. De koers van de Bitmax token is door het nieuws fors gekelderd.

SEC stelt besluiten ETF fondsen uit

De Amerikaanse financiële waakhond SEC stelt zowel de besluiten over de ETF fondsaanvragen van Van Eck en Bitwise uit. Tot nu toe lijkt de markt niet negatief te reageren  op het nieuws.

Cliffhanger!

Het interview met Nicholas Merten (21) alias Datadash (313.000 volgers): “Bitcoin gaat naar $40.000 binnen 3 jaar”. Binnenkort online!

bitcoin meester

Bitcoin doorbreekt $4.100

Bitcoin (BTC) is door de magische grens van $4.100 heengebroken. Hoe beoordeelt Stef den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase de koers? Stef den Tuinder zei gisteravond:

Bitcoin probeert door $4.100 te breken wat vooralsnog niet lukt. Blijven we boven de $4.040, dan is het goed mogelijk dat we dit binnenkort wel gaan doorbreken. Zakken we door $3.980 heen, dan wordt het een lastig verhaal voor BTC. Want dan zijn de “bears” weer in controle. Ook kan een dubbele top rond $4.180 roet in het eten gooien voor de bulls.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

bitcoin kopen

 

Mis niks meer!
Invalid email address