Crypto Update – Kleine uitbraak voor bitcoin? “4.000 dollar is haalbaar”

Crypto update 21.00 uur – De koers van bitcoin (BTC) beweegt vandaag redelijk zijwaarts met een koers van 3.879 dollar. Op de borden van de top 20 een wisselend beeld. De toppen van vanochtend zijn grotendeels verdwenen en enkele cryptomunten staan weer in de min. Uitzonderingen van Litecoin en Binance Coin die beiden 5% in de winst staan. Bitcoin wil dus niet door de 3.900 dollargrens heen breken. Is dat koudwatervrees? Wat zegt Stefan den Tuinder van Altcoinbase daarover?

Te gast bij De Financiële Telegraaf!

Oprichter Wessel Simons van Bitcoin Magazine NL was vandaag te gast bij de Telegraaf voor hun wekelijkse Bitcoin Update. Aan bod kwamen onder meer: uiteraard de bitcoinkoers, de Facebook Coin, de komst van een bitcoin ETF en de potentie van Litecoin (LTC).

Bekijk de Bitcoin Update van De Financiële Telegraaf via deze link!

Bitcoin (BTC) koers: “Uitbraak naar 4.000 dollar”

Wat kunnen we van de koers van bitcoin verwachten? Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase

Bitcoin probeert boven de 3.850 dollar te breken, en dit vast te houden. We zijn daar vandaag doorheen gebroken, maar we zijn ook direct weer afgewezen bij het niveau 3.900 dollar. Uiteindelijk verwacht ik een doorbraak met als 4.000 dollar als een reëel haalbaar koersniveau voor Bitcoin.

Winnaar wekelijkse poll: ICON (ICX)!

Stef gaat in zijn Bitcoin Update ook uitgebreider in op het koersbeeld en behandelt daarbij ook ICON (ICX), de winnaar van onze wekelijkse poll.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!