bitcoin crypto

Lunchupdate – Bitcoin heeft koudwatervrees, Binance Coin +13%

Crypto update 12.00 uur – De koers van bitcoin (BTC) lijkt weerstand te ondervinden bij de 3.900 dollargrens. De huidige koers is 3.876 dollar. Analisten zien vooralsnog genoeg volume en kopers om de koers door de 4.000 dollar heen te laten breken. Columnist John van Meer wijst echter op een zorgelijke bearflag op de wekelijkse grafiek. Bitcoin heeft koudwatervrees, terwijl Binance Coin als één van de weinig altcoins weet te plussen.

Binance Coin blijft pieken: +13%

Binance Coin (BNB) is nu Tether gepasseerd en staat op plek 7 van de Coinmarketcap. Er is voor 2,14 miljard dollar in de munt gestoken. De coin geldt als de gateway token om deel te nemen aan de tokensales op Binance Launchpad, het verkoopkanaal van cryptobeurs Binance. Aanstaande 19 maart staat Celer Network op het programma.

binance coin bnb

Lees ook: 3 cryptomunten om in de gaten te houden deze maand

bitcoin meester

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Bitcoin (BTC) koers: “3.900 dollar horde”

Wat kunnen we van de koers van bitcoin verwachten? Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase blijft bij zijn eerdere lezing van woensdagavond:

Bitcoin probeert boven de 3.850 dollar te breken, en dit vast te houden. We zijn daar vandaag doorheen gebroken, maar we zijn ook direct weer afgewezen bij het niveau 3.900 dollar. Uiteindelijk verwacht ik een doorbraak met als 4.000 dollar als een reëel haalbaar koersniveau voor Bitcoin.

John van Meer zegt deze ochtend in zijn column:

Zodra de $4000 wordt doorbroken is de weg naar $4100 en $4200 vrij. Op de korte termijn ben ik bullish en zie ik de bulls nog een doorbraak maken. Maar de wekelijkse grafiek baart me nog wel zorgen.

Cryptonieuws

Interviews: De Financiële Telegraaf en Wilson Boldewijn

Oprichter Wessel Simons van Bitcoin Magazine NL was te gast bij de Telegraaf voor hun wekelijkse Bitcoin Update. Bekijk de Bitcoin Update van De Financiële Telegraaf via deze link!

Daarnaast vroegen we anchorman Wilson Boldewijn hoe hij als journalist tegen de cryptomarkt aankijkt. Hij kijkt zeer kritisch naar het enorme aanbod aan utility tokens, die in zijn ogen weinig nut hebben.

Bekijk de marktupdate van Prem!

Prem gaat onder meer op het volgende nieuws:

  • CZ Binance verdedigt de XRP munt van Ripple
  • Huobi voegt XRP toe als cryptomunt hun OTC-desk
  • India wil crypto-regelgeving in slechts 4 weken tijd

bitcoin kopen

 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!