Misss Bitcoin – Fidelity, Argentinië, Samsung, ECB & TA bitcoin

Bitcoin update – In deze video bespreekt Misss Bitocin natuurlijk weer drie belangrijke nieuwsitems. We beginnen met nieuws over Samsung. Zij kondigden namelijk een partnership aan met Enjin. Enjin is hét bedrijf dat mijn inziens het gat tussen de virtuele en de digitale wereld kleiner gaat maken. Ook bespreek ik met jou de livegang van de Custodian Service van Fidelity en natuurlijk de impact hiervan. Als laatste bespreken we raar nieuws omtrent het investeringsbesluit van Argentinië en tevens zal de ECB ook nog aan bod komen. Gezien het beleid van de centrale bank impact heeft op ons allemaal en tevens de cryptobranche. Natuurlijk sluit ‘Maddie’ af met de Technische Analyse over bitcoin (BTC).

Meer lezen?

Meer nieuws?

 

 

 

 

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!