Bitcoin Misss Bitcoin Nieuwsberichten

Misss Bitcoin – Fidelity, Argentinië, Samsung, ECB & TA bitcoin

bitcoin

Bitcoin update – In deze video bespreekt Misss Bitocin natuurlijk weer drie belangrijke nieuwsitems. We beginnen met nieuws over Samsung. Zij kondigden namelijk een partnership aan met Enjin. Enjin is hét bedrijf dat mijn inziens het gat tussen de virtuele en de digitale wereld kleiner gaat maken. Ook bespreek ik met jou de livegang van de Custodian Service van Fidelity en natuurlijk de impact hiervan. Als laatste bespreken we raar nieuws omtrent het investeringsbesluit van Argentinië en tevens zal de ECB ook nog aan bod komen. Gezien het beleid van de centrale bank impact heeft op ons allemaal en tevens de cryptobranche. Natuurlijk sluit ‘Maddie’ af met de Technische Analyse over bitcoin (BTC).

  bitcoin meester  

Meer lezen?

efin
blockport

Meer nieuws?

crypto kopen 

 

 

 

 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com