Bitcoin breekt 3.900 dollargrens, assetreus Fidelity rolt cryptobeheer uit

Crypto update 10.30 uur – Bitcoin (BTC) hikt tegen de 3.900 dollargrens aan en Fidelity Digital Assets rolt cryptobeheer uit voor eerste klanten. Dit werd in januari al aangekondigd door de assetreus. Bitcoin (BTC) scheert regelmatig langs de 3.900 dollar. De borden van Coincap.io laten een gemengd beeld zien. Stijgers zijn Litecoin (2,8%), Stellar (3,3%) en Ontology (5,5%) in de top 20. Binance Coin, die de laatste tijd juist steeg, daalt weer juist met 6,6%.

Lees ook – 3 cryptomunten om deze maand in de gaten te houden: Litecoin, Binance Coin en Maker

Nieuws van de Dag: Fidelity

Assetreus Fidelity Investments, met 27 miljoen cliënten en een vermogen van 2,5 biljoen dollar onder beheer geldt als één van ’s werelds grootste vermogensbeheerders. Het onderdeel Fidelity Digital Assets heeft haar cryptobeheer (custody service) uitgerold voor de eerste klanten. Cryptobeheer is een soort bewaardienst, waarmee het voor institutionele beleggers als pensioen- en hedgefondsen makkelijker moet worden grotere hoeveelheden cryptovaluta aan te kopen en veilig te beheren. Dit richt zich in eerste instantie op bitcoin.

Bitcoin (BTC) koers: “Bitcoin ondervindt weerstand”

Wat kunnen we van de koers verwachten? Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase blijft bij zijn vorige lezing:

Bitcoin zit in een rising wedge, met een lichte bearish divergence. ik verwacht dat tussen 3.930 tot 4.000 dollar enorme weerstand zit.  De koers wordt daar afgewezen. LTC leidde de dans om te pumpen, maar op diezelfde Litecoin zien we nu een behoorlijke bearish divergence op de 4uurs chart. Zodra LTC gedumpt wordt, gaat BTC wederom LTC volgen. Gaan we nog voor het weekend een massale selloff zien?”

John van Meer zegt deze week in zijn column:

Zodra de 4.000 dollar wordt doorbroken is de weg naar 4.100 dollar en 4.200 dollar vrij. Op de korte termijn ben ik bullish en zie ik de bulls nog een doorbraak maken. Maar de wekelijkse grafiek baart me nog wel zorgen.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Bitcoin Magazine NL bij De Financiële Telegraaf

Oprichter Wessel Simons van Bitcoin Magazine NL was te gast bij de Telegraaf voor hun wekelijkse Bitcoin Update. Bekijk de Bitcoin Update van De Financiële Telegraaf via deze link!

Bekijk de update van Prem!

  • Onderzoek SFOX: ondanks cryptowinter stijgen bitcoin-transacties
  • eToro lanceert cryptohandel in 32 Amerikaanse staten
  • Fidelity Digital Assets start dit jaar beurs voor STO’s

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!