monero XMR update bitcoin

Altcoin van de Week: “Koersdoel van $93 voor privacycoin Monero (XMR)”

Monero (XMR) bestaat 5 jaar en een mooie aanleiding om ze Altcoin van de Week te maken. De cryptomunt is één van de eerste privacycoins van de crypto industrie. Monero (XMR) is de nummer 12 van de cryptomarkt met een marktwaarde van $1,17 miljard.

bitcoin meester

Altcoin van de Week: Monero (XMR)

De huidige koers is $69 met een plus van 1,9%. Bekijk hieronder de analyse van Jan Robert Schutte, cryptotrader bij CryptoAcademy. Hij motiveert zijn keuze voor deze munt:

“Voor een prijs van $69,50 is Monero een mooie kans. Met een doel van $93 in de komende maand betekent dit een opwaarts potentieel van +33%. Natuurlijk, zoals altijd, is het raadzaam om een stop-loss order onder de $62,50 te plaatsen.

Jan Robert Schutte

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

Luister de Hup Bitcoin Podcast
Mis niks meer!
Invalid email address