monero XMR update bitcoin
Nieuwsberichten » Altcoin van de Week: “Koersdoel van $93 voor privacycoin Monero (XMR)”

Altcoin van de Week: “Koersdoel van $93 voor privacycoin Monero (XMR)”

Monero (XMR) bestaat 5 jaar en een mooie aanleiding om ze Altcoin van de Week te maken. De cryptomunt is één van de eerste privacycoins van de crypto industrie. Monero (XMR) is de nummer 12 van de cryptomarkt met een marktwaarde van $1,17 miljard.

Altcoin van de Week: Monero (XMR)

De huidige koers is $69 met een plus van 1,9%. Bekijk hieronder de analyse van Jan Robert Schutte, cryptotrader bij CryptoAcademy. Hij motiveert zijn keuze voor deze munt:

“Voor een prijs van $69,50 is Monero een mooie kans. Met een doel van $93 in de komende maand betekent dit een opwaarts potentieel van +33%. Natuurlijk, zoals altijd, is het raadzaam om een stop-loss order onder de $62,50 te plaatsen.

Jan Robert Schutte

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) onder $11.500. TRON, Monero, ICON en DigiByte stijgen flink

Robin Heester

Verschillende kritieke kwetsbaarheden in code Monero opgelost

Arnold Hubach

Tesla doelwit van Crypto Jacking

Marvin Kroon

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder