monero XMR update bitcoin
Nieuwsberichten » Altcoin van de Week: “Koersdoel van $93 voor privacycoin Monero (XMR)”

Altcoin van de Week: “Koersdoel van $93 voor privacycoin Monero (XMR)”

Monero (XMR) bestaat 5 jaar en een mooie aanleiding om ze Altcoin van de Week te maken. De cryptomunt is één van de eerste privacycoins van de crypto industrie. Monero (XMR) is de nummer 12 van de cryptomarkt met een marktwaarde van $1,17 miljard.

  bitcoin meester  

Altcoin van de Week: Monero (XMR)

De huidige koers is $69 met een plus van 1,9%. Bekijk hieronder de analyse van Jan Robert Schutte, cryptotrader bij CryptoAcademy. Hij motiveert zijn keuze voor deze munt:

“Voor een prijs van $69,50 is Monero een mooie kans. Met een doel van $93 in de komende maand betekent dit een opwaarts potentieel van +33%. Natuurlijk, zoals altijd, is het raadzaam om een stop-loss order onder de $62,50 te plaatsen.

Jan Robert Schutte

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Altcoin van de Week: “Zilliqa (ZIL) koers kan naar $0.03 deze maand”

Wessel Simons

Altcoin van de Week: “Koers Lisk (LSK) heeft potentieel naar $2.80”

Redactie

Crypto poll #11: Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Wessel Simons
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.