binance cryptobeurs facebook libra cryptomunt blockchain

Gerucht: “Binance opent deze maand cryptobeurs in Singapore”

Binance gaat nog deze maand een cryptobeurs openen in Singapore. Dat onthult CEO Changpeng “CZ” Zhao tijdens de prestigieuze Deconomy event in Seoul, Zuid-Korea. De ruilbeurs wordt een fiat gateway voor Singaporese dollars.

Binance Singapore

Het plan voor een beurs is ontstaan tijdens het Consensus event in Singapore september vorig jaar. Beleggers kunnen fiat geld (Singaporese dollars) omwisselen in cryptovaluta. De bètaversie van het handelsplatform is al getest. Uiteindelijk wil Binance op alle continenten een cryptobeurs openen. Tot nu toe heeft Binance volgende beurzen geopend:

  • Hoofdvestiging (Malta)
  • Jersey (fiat gateway euro, Engelse Pond)
  • Oeganda (fiat-gateway)
  • Decentrale exchange (DEX gebouwd op eigen blockchain, in planning)
  • Argentinië (fiat gateway, in planning)
  • Trust Wallet (overname)
bitcoin meester

“Staking” met Tezos (XTZ)

De walletleverancier voegt Tezos (XTZ) toe aan hun cryptowallet. Bovendien krijgen beleggers de mogelijkheid om rente te ontvangen zodra ze XTZ “staken“: het vasthouden van XTZ in ruil voor rente. Coinbase biedt deze mogelijkheid ook.

Trust Wallet uit Silicon Valley, vorig jaar overgenomen door Binance, voegde onlangs ook XRP toe aan de wallet. Ook kan er via Simplex met debit – en creditcard afgerekend worden.

Interview Trust Wallet

Bitcoin Magazine NL sprak einde vorig jaar met de oprichter van Trust Wallet over hun ambities en plannen met de wallet.

Bron: Coindesk

bitcoin kopen

 

 

Mis niks meer!
Invalid email address