bitcoin btc update crypto cryptomarkt altcoins
Nieuws » Bitcoin en altcoins beleven ‘Bloody Wednesday’: $10 miljard vloeit uit markt

Bitcoin en altcoins beleven ‘Bloody Wednesday’: $10 miljard vloeit uit markt

Bitcoin update – De afgelopen 24 uur is er voor $10 miljard uit de cryptomarkt gevloeid. Zowel bitcoin (BTC) als de altcoins staan in het rood. Altcoins als EOS en Stellar (XLM) leveren respectievelijk 12% en 10% in. Is dit een gezonde correctie voordat een nieuwe stijging inzet of moeten we ons gaan opmaken voor een verdere rit naar beneden? Volgens analisten heeft BTC bij $5.200 een stevige bodem.

‘Bloody Wednesday’ voor cryptomarkt

In 24 uur heeft de cryptomarkt $10 miljard ingeleverd: van $184 miljard naar $174 miljard. Diverse altcoins staan met dubbele cijfers in het rood.

bron: Coinmarketcap

Bitcoin en VeChain (VET) update

Hoe beoordeelt Stef den Tuinder van Altcoinbase de koers van BTC?

Bitcoin heeft vandaag een flinke daling laten zien. Sluiten we vandaag onder $5.350, dan verwacht ik een verdere daling richting $5.200. Zodra dat punt is bereikt, is een reële kans aanwezig dat we terugveren richting $5.400 of wellicht $5.500.

Stef den Tuinder

Stef gaat óók in op de koers van VeChain, de winnaar van onze wekelijkse Crypto Poll. VET geldt als één van de lievelingen onder de Nederlandse cryptofans. Op de afgelopen VeChain Summit in San Francisco wist de blockchainpartij onder meer BMW, Deloitte en het Nederlands getinte DNV GL als spreker te strikken.

Bekijk hieronder de update van BTC en VET.

Cryptotwitter

Hoe kijken analisten op Twitter tegen de huidige situatie op de cryptomarkt aan? Volgens Big Chonis is er sprake van een tijdelijke correctie en is er genoeg support tussen $5.000 en $5.200.

Big Chonis merkt ook op dat niet álle altcoins de koers van BTC volgen, maar dat in een aantal gevallen de koers op een ‘higher low’ uitkomt.

Crypto Michaël ziet dat de trend zich voorlopig niet keert (bearish divergence) en dat de dalende trend zich voortzet. Ook ziet hij dat BTC-paren nóg meer inleveren dan fiat-paren.

Alex Krüger kan een gezonde correctie wel waarderen. Het leidt tot een shake-put onder de ‘shitcoins’?

 

Altcoins

Nieuwsoverzicht 24 april

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

‘De dollar wordt 800 keer meer gebruikt om geld wit te wassen dan Bitcoin’

Marvin Kroon

Chris van MMCrypto: ‘In een bullmarkt koop je dips, bij bearmarkt verkoop je spurt omhoog’

Robin Heester

Bitcoin (BTC) bereikt ‘all-time high’ ten opzichte van ethereum (ETH)

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder