bitcoin-btc-bitcoin-cash-bch-altcoin
Nieuws » Cryptomarkt kleurt rood: Bitcoin (BTC) $5.090, Bitcoin Cash (BCH) enige altcoin in het groen

Cryptomarkt kleurt rood: Bitcoin (BTC) $5.090, Bitcoin Cash (BCH) enige altcoin in het groen

Crypto update – Op dit moment kun je één bitcoin (BTC) kopen voor $5.090,25. Dat is 1.84% minder dan gisteren rond dit tijdstip. De enige altcoin die het goed doet vandaag is Bitcoin Cash (BCH) de bitcoinfork profiteert van de problemen van een concurrent.

  bitcoin meester  

Cryptotwitter

Wat zegt cryptotwitter over de huidige staat van bitcoin en andere cryptovaluta? De meeste analisten voorzien op de korte termijn een kleine daling.

Dippen we onder de $5.000?

NANO zou een interessante optie kunnen zijn wanneer BTC stabiel blijft.

Gaan we dan toch richting de $4.800?

Down we go…

Altcoin koersen

Je moet vandaag erg je best doen om meer dan één altcoin te vinden die in het groen staat. Bitcoin Cash is de enige cryptomunt met een beetje naam die een paar procent pakt ten opzichte van gisteren. Gisteravond stond BCH nog bijna 10% in het groen, nu is dat 4%.

De groei van BCH komt waarschijnlijk door de problemen bij een fork van Bitcoin Cash. Bitcoin Cash Satoshi’s Vision (BSV) zit namelijk in zwaar weer. De cryptocurrency ligt onder vuur en wordt verwijderd van verschillende cryptobeurzen. Met 20% in het rood staat Bitcoin SV nu op de veertiende plek qua marktkapitalisatie, en dat is nog best hoog.

Bitcoin markt kleurt rood
Vandaag is rood…

Gisteren in het nieuws

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Lightning Mobile App is live. Vliegensvlug betalen met bitcoin (BTC)?

Robin Heester

Winklevoss-tweeling vindt Bitcoin prijs laag: ‘BTC is goedkoop tot het goud inhaalt’

Redactie

Bitcoin handelsplaats op de grens helpt Venezolaanse vluchtelingen

Marloes van der Scheer

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.