Cryptomarkt kleurt rood: Bitcoin (BTC) $5.090, Bitcoin Cash (BCH) enige altcoin in het groen

Crypto update – Op dit moment kun je één bitcoin (BTC) kopen voor $5.090,25. Dat is 1.84% minder dan gisteren rond dit tijdstip. De enige altcoin die het goed doet vandaag is Bitcoin Cash (BCH) de bitcoinfork profiteert van de problemen van een concurrent.

Cryptotwitter

Wat zegt cryptotwitter over de huidige staat van bitcoin en andere cryptovaluta? De meeste analisten voorzien op de korte termijn een kleine daling.

Dippen we onder de $5.000?

NANO zou een interessante optie kunnen zijn wanneer BTC stabiel blijft.

Gaan we dan toch richting de $4.800?

Down we go…

Altcoin koersen

Je moet vandaag erg je best doen om meer dan één altcoin te vinden die in het groen staat. Bitcoin Cash is de enige cryptomunt met een beetje naam die een paar procent pakt ten opzichte van gisteren. Gisteravond stond BCH nog bijna 10% in het groen, nu is dat 4%.

De groei van BCH komt waarschijnlijk door de problemen bij een fork van Bitcoin Cash. Bitcoin Cash Satoshi’s Vision (BSV) zit namelijk in zwaar weer. De cryptocurrency ligt onder vuur en wordt verwijderd van verschillende cryptobeurzen. Met 20% in het rood staat Bitcoin SV nu op de veertiende plek qua marktkapitalisatie, en dat is nog best hoog.

Bitcoin markt kleurt rood
Vandaag is rood…

Gisteren in het nieuws

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!