2000 supermarkten in VS verkopen bitcoin, BTC op $5.452

Terwijl bitcoin (BTC) onder de $5.500 duikt, stopt de acceptatie van cryptocurrency niet. Met behulp van Coinstar automaten kun je in de Verenigde Staten in ruim 2000 supermarkten BTC kopen.

In een aankondiging liet Coinme weten dat zij de ‘cash to bitcoin’ optie faciliteren in de apparaten van Coinstar. Eerder ondersteunde Coinme maar 70 bitcoinautomaten, nu zijn dat er dus duizenden.

Coinstar ceo Jim Gaherity zegt vooral veel positie reacties te krijgen over de initiatieven van zijn bedrijf. De service is overigens wel nog wat karig, je kunt niet met munten betalen en er is geen optie om van bitcoin naar dollars te gaan.

Misschien liggen er op dat gebied nog kansen voor eventuele concurrenten.

Nieuws in beeld

Bitcoin koers

Na een periode in maart en met name april van een positieve trend in de prijs van bitcoin hebben we nu een klein kinkje in de kabel. Zoals je in onderstaande afbeelding kunt zien zitten we in een relatief (heel?) klein dipje.

We zitten nu ongeveer op het prijspunt van november 2018, rond de $5.500. Qua prijs is er nog een lange weg te gaan. Eerder werd wel duidelijk dat transacties op het netwerk van bitcoin weer populairder worden: soms vinden er zelfs meer dan 400.000 plaats op één dag.

Bitcoin Koers 25-04-2019

Altcoins in de top 10

De altcoins in de top tien hebben het ook zwaar. De enige positieve uitzondering is Binance Coin (BNB). BNB pakt flink wat Satoshi in waarde. Het niet geheel verrassend, want het is één van de cryptomunten die bitcoin heeft verslagen in 2019.

Wat denkt cryptotwitter?

In paniek raken is niet nodig, we zitten immers op het niveau dat we al eerder deze week hebben gezien.

Niet iedereen is er zo gerust op. Sommige zien een top. Dat zou betekenen dat we weer verder richting de $5.000 gaan.

Tijd om te kopen of nog even wachten?

Deze cryptohond hoopt stiekem op een ‘altseason’

 

Oh en vergeet onze prijsvraag niet!

 

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!