bitfinex cryptobeurs vermogenseis klanten
Nieuws » Bitfinex schrapt $10.000 vermogenseis voor klanten

Bitfinex schrapt $10.000 vermogenseis voor klanten

Bitfinex schrapt de minimale vermogenseis van $10.000 voor klanten. Dat maakt de cryptobeurs uit HongKong bekend via een Medium post. Dit op verzoek van traders die gebruik maken van het platform, aldus ceo Jean-Louis van der Velde.

Bitfinex schrapt vermogenseis $10.000

Bitfinex, in 2012 gestart door o.a. de Italiaan Giancarlo Devasini, had het afgelopen etmaal $231 miljoen aan handelsvolume. Bitcoin, ethereum en EOS maken samen ruim 60% van het volume uit. Van der Velde zegt:

“We kregen steeds meer verzoeken om gebruik te maken van onze diensten. De afgelopen zes maanden is er hard gewerkt om ons platform klaar te maken voor een nieuwe golf van klantaccounts. We zijn nu in een positie om Bitfinex te openen voor een breder publiek.

Zo is de klantenservice vernieuwd en is er een nieuw KYC-portaal (Know Your Client) ontwikkeld. Ook is er per cryptomunt een zogenaamde “sentiments”-indicator toegevoegd. Een functionaliteit die Tradingview ook bijvoorbeeld heeft (“buy vs sell”).

Tether USDT

Op managementniveau bestaat er een relatie tussen Bitfinex en Tether USDT. Devasini heeft namelijk bij beide bedrijven een directiefunctie. Volgens onderzoekers van de Northwestern University of Kellogg School of Management, is deze nauwe relatie ongezond. Het volume van Tether USDT is nu met $4 miljoen minder dominant dan voorheen op Bitfinex (1,8% van het totale volume).

De huidige koers van bitcoin is $5.233, een min van 0,7%.

Bron: Cointelegraph

crypto kopen 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Trump-regering ziet witwassen met bitcoin (BTC) en cryptomunten als ‘nationale veiligheidskwestie’

Wessel Simons

Koersdaling van (BTC) bitcoin en negatieve rente in #5 van Madelon Praat

Madelon Vos

Tether (USDT) print per ongeluk $5.000 miljoen aan eigen stablecoin

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder