Nieuws » Miljardenbedrijf Coinbase verliest derde senior executive in 6 maanden tijd

Miljardenbedrijf Coinbase verliest derde senior executive in 6 maanden tijd

De Amerikaanse cryptobeurs Coinbase verliest wederom een senior executive nu Dan Romero, vice president bij het bedrijf, opstapt. Hij kondigde zijn ontslag aan in een blog post vandaag.

  bitcoin meester  

Derde executive verlaat het schip

Romero, die vijf jaar in verschillende functies bij het bedrijf werkte, volgt daarmee in de voetsporen van Christine Sandler, directeur institutionele verkoop, en ex-vicepresident en general manager Adam White. Zij verlieten eerder al het bedrijf.

Sandler vertrok in maart om zich aan te sluiten bij Fidelity Investments, dat bijzonder pro-crypto te noemen is. Adam White ging in oktober vorig jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met het afscheid van Romero lijkt het erop dat er steeds minder focus komt te liggen op institutioneel gerichte activiteiten bij Coinbase.

Geen specifieke redenen

Terwijl het bedrijf haar expansie voortzet vormen de detailhandel en de crypto-industrie nu een prioriteit voor de beurs. Romero benoemde geen specifieke redenen voor zijn vertrek.

Romero: “After 5 years, I’m leaving Coinbase at the end of the month. I’m planning to take some time to figure out what’s next, but I remain as optimistic as ever about the potential of cryptocurrency and Coinbase

Miljardenbedrijf

Coinbase breidde begin deze maand uit met internationale betalingen, gevolgd door de lancering van een speciale crypto-Visa kaart voor de Britse markt. Het bedrijf heeft ook nog altijd een marktwaarde van 8 miljard dollar.

LinkedIn nam Coinbase in april op in de lijst van top 50 populairste Amerikaanse bedrijven. Het bedrijf is daarmee het enige bedrijf uit de crypto-sector. Het bedrijf had slechts 20 man personeel toen Romero er vijf jaar geleden aan de slag ging. Tegenwoordig werken er meer dan 700 man.

Bron: Coindesk

Foto: Flickr / Crypto Dost

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

‘Complete Bitcoin (BTC) voorraad bij cryptobeurs HitBTC opgenomen’, aldus deze onderzoeker

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) koers breekt $8.000, opmaat voor nieuwe run of tijdelijke opleving?

Wessel Simons

Bitcoin ETF goedkeuring in de maak? Amerikaanse SEC komt met toespraak

Arnold Hubach
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.