Jackson Palmer Dogecoin
Jackson Palmer Dogecoin
Nieuwsberichten » Jackson Palmer, bedenker Dogecoin (DOGE) stopt met social media

Jackson Palmer, bedenker Dogecoin (DOGE) stopt met social media

Jackson Palmer, de bedenker van Dogecoin heeft plotseling besloten om van zijn social media weg te blijven. Daarmee wordt het voor de community onmogelijk om met Palmer in contact te komen: alle interactie zal verdwijnen.

Einde aan activiteit op social media

De programmeur en ontwikkelaar van de bekende Doge-meme cryptocurrency heeft niet alleen zijn Twitter op privé gezet, maar hij heeft ook een aantal video’s van Youtube afgehaald. Twitter en Youtube waren de kanalen waarop Jackson het meest actief was.

Uitleg over deze keuze kwam er niet en zijn volgers waren niet op de hoogte gebracht van deze beslissing. In de subreddit van Dogecoin gaan verhalen rond dat het besluit is gebaseerd op het aantal negatieve uitlatingen die Jackson Palmer had ontvangen. Hij heeft namelijk nogal een controversiële mening over verschillende onderwerpen.

Jackson Palmer Dogecoin
Reactie op subreddit
Andere verhalen die rond gaan, vertellen dat Palmer (afgaand op eerdere uitspraken) wel genoeg heeft van de socials en dat hij er gewoon even klaar mee is.

“Hij verwijderde zijn Reddit account al maanden voordat hij dat met z’n Twitter (en nog eerder met zijn Facebook) deed. Overigens heeft hij zijn Twitter al drie keer eerder verwijderd.” Hij wil een pauze en even weg zijn uit de ‘space’. Alles gaat goed met hem en hij neemt even een stapje terug uit de cryptowereld.”

Redditor Sporklin

Account op Twitter

Op zijn Twitter (die nu op privé staat) schijnen berichten te staan dat hij zijn Youtube on-hold heeft gezet (en enkele video’s heeft verwijderd) omdat er verschillende oplichters zijn die zijn naam gebruiken. Nu wordt er door verschillende personen van hem geëist dat hij iets tegen deze mensen doet.
Schijnbaar was hij helemaal klaar met deze onophoudelijke verzoeken van de community. In eerdere video’s gaf hij ook al aan dat hij zich liever richtte op technische video’s, om daarmee negatieve reacties te voorkomen.
Laatste updates Palmer
Laatste updates Palmer

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Binance noteert cryptomunt Dogecoin, koers DOGE stijgt 32%

Wessel Simons

Dogecoin (DOGE) komt naar Coinbase Wallet app

Robin Heester

Elon Musk is fan van crypto: “Cash geld verdwijnt, cryptovaluta is beter”

Marloes van der Scheer

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder