Jackson Palmer, bedenker Dogecoin (DOGE) stopt met social media

Jackson Palmer, de bedenker van Dogecoin heeft plotseling besloten om van zijn social media weg te blijven. Daarmee wordt het voor de community onmogelijk om met Palmer in contact te komen: alle interactie zal verdwijnen.

Einde aan activiteit op social media

De programmeur en ontwikkelaar van de bekende Doge-meme cryptocurrency heeft niet alleen zijn Twitter op privé gezet, maar hij heeft ook een aantal video’s van Youtube afgehaald. Twitter en Youtube waren de kanalen waarop Jackson het meest actief was.

Uitleg over deze keuze kwam er niet en zijn volgers waren niet op de hoogte gebracht van deze beslissing. In de subreddit van Dogecoin gaan verhalen rond dat het besluit is gebaseerd op het aantal negatieve uitlatingen die Jackson Palmer had ontvangen. Hij heeft namelijk nogal een controversiële mening over verschillende onderwerpen.

Jackson Palmer Dogecoin
Reactie op subreddit
Andere verhalen die rond gaan, vertellen dat Palmer (afgaand op eerdere uitspraken) wel genoeg heeft van de socials en dat hij er gewoon even klaar mee is.

“Hij verwijderde zijn Reddit account al maanden voordat hij dat met z’n Twitter (en nog eerder met zijn Facebook) deed. Overigens heeft hij zijn Twitter al drie keer eerder verwijderd.” Hij wil een pauze en even weg zijn uit de ‘space’. Alles gaat goed met hem en hij neemt even een stapje terug uit de cryptowereld.”

Redditor Sporklin

Account op Twitter

Op zijn Twitter (die nu op privé staat) schijnen berichten te staan dat hij zijn Youtube on-hold heeft gezet (en enkele video’s heeft verwijderd) omdat er verschillende oplichters zijn die zijn naam gebruiken. Nu wordt er door verschillende personen van hem geëist dat hij iets tegen deze mensen doet.
Schijnbaar was hij helemaal klaar met deze onophoudelijke verzoeken van de community. In eerdere video’s gaf hij ook al aan dat hij zich liever richtte op technische video’s, om daarmee negatieve reacties te voorkomen.
Laatste updates Palmer
Laatste updates Palmer

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!