serena Williams bitcoin BTC Coinbase crypto exchange
Nieuws » Superster Serena Williams investeert in crypto exchange Coinbase

Superster Serena Williams investeert in crypto exchange Coinbase

Serena Williams komt naar buiten met een nieuw investeringsvehikel Serena Ventures. En crypto exchange Coinbase is één van haar dertig investeringen. Dat meldt de tennisster op haar Instagram account aan 10.9 miljoen volgers. Coinbase is samen met Binance het enige bedrijf dat meer dan één miljard dollar waard is in de crypto industrie.

  bitcoin meester  

Serena Williams in crypto exchange Coinbase

In 2014 stilletjes opgericht, maakt ze nu bekend dat ze al vijf jaar werkt aan het uitbreiden van haar portfolio. Ze richt zich op talentvolle vrouwelijke ondernemers, en op creatieve techbedrijven, al dan niet geleid door vrouwen.

In 2014, (yes I know I can keep a secret) I launched Serena Ventures with the mission of giving opportunities to founders across an array of industries. Serena Ventures invests in companies that embrace diverse leadership, individual empowerment, creativity and opportunity.

Serena Williams

Naast Coinbase staan bedrijven als scheermesmerk Billie, organische babyvoeding My Little Spoon en co-workingspace keten Wing.

Coinbase, ‘unicorn’ in crypto

Coinbase is samen met Binance één van de weinige unicorns in de crypto industrie. De geschatte bedrijfswaarde van Coinbase is $8 miljard. Het bedrijf kwam diverse malen in het nieuws afgelopen week. De crypto-to-cryptohandel is uitgebreid naar de volgende elf landen:

 • Argentinie
 • Mexico
 • Peru
 • Colombia
 • Chili
 • India
 • Hong Kong
 • Zuid Korea
 • Indonesië
 • Fillipijnen
 • Nieuw Zeeland

In een recent onderzoek van persbureau komt naar voren dat de bruto omzet van Coinbase komt op $520 miljoen in 2018, lager dan verwacht.

Onlangs heeft de scale up uit San Francisco ook afscheid moeten nemen van drie senior managers.

Binnenkort wordt ook een pinpas en creditcard gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Met de Coinbase Card, gekoppeld aan je accountbalans, kan er contactloos, met pin en chip bij winkels en webshops afgerekend worden.

Derde partijen zetten de cryptovaluta bij de point-of-sale om in fiat geld zoals de euro en de Britse Pond. De kaart is ook compatibel met pinautomaten.

Bekijk ook ons nieuwsoverzicht van zaterdag 20 april

Bron: DailyHodl

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Bitcoin en Microsoft is een gouden combinatie, aldus columnist Raoul Esseboom

Wessel Simons

Tether kocht kleine hoeveelheid bitcoin (BTC) om transactiekosten te betalen

Wessel Simons

Misss Bitcoin over de Bitcoin ETF, een mogelijke recessie en prijs van BTC

Robin Heester
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.