serena Williams bitcoin BTC Coinbase crypto exchange
Nieuws » Superster Serena Williams investeert in crypto exchange Coinbase

Superster Serena Williams investeert in crypto exchange Coinbase

Serena Williams komt naar buiten met een nieuw investeringsvehikel Serena Ventures. En crypto exchange Coinbase is één van haar dertig investeringen. Dat meldt de tennisster op haar Instagram account aan 10.9 miljoen volgers. Coinbase is samen met Binance het enige bedrijf dat meer dan één miljard dollar waard is in de crypto industrie.

Serena Williams in crypto exchange Coinbase

In 2014 stilletjes opgericht, maakt ze nu bekend dat ze al vijf jaar werkt aan het uitbreiden van haar portfolio. Ze richt zich op talentvolle vrouwelijke ondernemers, en op creatieve techbedrijven, al dan niet geleid door vrouwen.

In 2014, (yes I know I can keep a secret) I launched Serena Ventures with the mission of giving opportunities to founders across an array of industries. Serena Ventures invests in companies that embrace diverse leadership, individual empowerment, creativity and opportunity.

Serena Williams

Naast Coinbase staan bedrijven als scheermesmerk Billie, organische babyvoeding My Little Spoon en co-workingspace keten Wing.

Coinbase, ‘unicorn’ in crypto

Coinbase is samen met Binance één van de weinige unicorns in de crypto industrie. De geschatte bedrijfswaarde van Coinbase is $8 miljard. Het bedrijf kwam diverse malen in het nieuws afgelopen week. De crypto-to-cryptohandel is uitgebreid naar de volgende elf landen:

 • Argentinie
 • Mexico
 • Peru
 • Colombia
 • Chili
 • India
 • Hong Kong
 • Zuid Korea
 • Indonesië
 • Fillipijnen
 • Nieuw Zeeland

In een recent onderzoek van persbureau komt naar voren dat de bruto omzet van Coinbase komt op $520 miljoen in 2018, lager dan verwacht.

Onlangs heeft de scale up uit San Francisco ook afscheid moeten nemen van drie senior managers.

Binnenkort wordt ook een pinpas en creditcard gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Met de Coinbase Card, gekoppeld aan je accountbalans, kan er contactloos, met pin en chip bij winkels en webshops afgerekend worden.

Derde partijen zetten de cryptovaluta bij de point-of-sale om in fiat geld zoals de euro en de Britse Pond. De kaart is ook compatibel met pinautomaten.

Bekijk ook ons nieuwsoverzicht van zaterdag 20 april

Bron: DailyHodl

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) analyse: Volgt een koerscorrectie onder de $10.000?

Redactie

Bitcoin (BTC) maakt duikvlucht naar $10.270, nieuwe code voor smart contracts op bitcoin

Arnold Hubach

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder