adidas VET Vechain Thor blockchain NFC-chips

VeChain NFC-chips gebruikt in Game of Thrones-editie van Adidas sneakers

Sneakerdesigner SBTG heeft vier schoenontwerpen gemaakt ter gelegenheid van het achtste en laatste seizoen van de populaire HBO-serie Game of Thrones. De blockchain angle: in de schoenen zijn Near Field Communication (NFC)-chips van blockchainproject VeChain verwerkt.

Game of Thrones

De sneakers zijn niet te koop, maar zijn van 17 tot 30 april tentoongesteld in de Limited Edition Chamber winkel in Marina Bay Sands, Singapore. Via een prijsvraag kunnen fans van de serie kans maken op een paar schoenen. De andere 3 ontwerpen van de sneakers onder elkaar:

VeChain NFC-chips en blockchain

Elke verzamelaar kan door middel van de NFC chip en de VeChainThor blockchain controleren of de collector’s item echt of nep is. Bovendien: elke chip bevat exclusieve behind-the-scenes beelden hoe het ontwerp tot stand is gekomen. Dat kan bekeken worden door de mobiele VeChain app te downloaden.

Koers VET

VeChain heeft eind juni 2018 jaar mainnet gelanceerd. Hoe zien de kerncijfers eruit van de VET token (bron: Messari.io)

Op moment van schrijven is 1 VET $0,006 waard (132 sats, +2% t.o.v. BTC). Wat is de prestaties van de cryptomunt de afgelopen weken en maanden?

1 week -12.00%
1 maand +30.26%
3 maanden +71.52%
6 maanden -43.60%
1 jaar -76.40%

Bronnen: Click the City / Invest in Blockchain / Messari.io

bitcoin kopen

 

 

 

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!