Misss Bitcoin
Nieuws » Misss Bitcoin over de Bitcoin ETF, een mogelijke recessie en prijs van BTC

Misss Bitcoin over de Bitcoin ETF, een mogelijke recessie en prijs van BTC

In deze video bespreekt Misss Bitcoin drie belangrijke zaken:

Misss Bitcoin

Als eerste nieuwtje wil ik graag even de uitspraak van de SEC omtrent Bitwise onder de aandacht brengen. Opvallend is, is dat zij, nog geen uitspraak hebben gedaan over de ETF aanvraag van van Eck. Nu gaan gerichten dat wellicht dinsdag deze goedkeuring alsnog zal plaatsvinden. Ik deel mijn mening hierover.

Daarnaast hebben we het over de marco economische omstandigheden waar we in verkeren, er zijn namelijk tal van cijfers die duiden op een beginnende recessie. Ik leg dit uit aan de hand van een aantal grafieken. Als laatste sluiten we af met de prijs, want hoe zit dit ook al weer. (P.S. ik benoem 6k, maar bedoel 3k oops ;)).

Ook maak ik voor eens en voor altijd duidelijk, dat TA niet goed of fout is en al helemaal geen middel is om de toekomst mee te voorspellen. We sluiten dan ook af met een gedegen analyse. En natuurlijk sluiten we af met de technische analyse.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Misss Bitcoin over de Libra coin van Facebook en de koersstijging van BTC

Madelon Vos

Pomp: ‘Bitcoin (BTC) is $100.000 aan het einde van 2021’

Robin Heester

Russische centrale bank: ‘Fraudeurs hebben liever cash dan cryptomunten’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.