Misss Bitcoin
Nieuws » Misss Bitcoin over de Bitcoin ETF, een mogelijke recessie en prijs van BTC

Misss Bitcoin over de Bitcoin ETF, een mogelijke recessie en prijs van BTC

In deze video bespreekt Misss Bitcoin drie belangrijke zaken:

Misss Bitcoin

Als eerste nieuwtje wil ik graag even de uitspraak van de SEC omtrent Bitwise onder de aandacht brengen. Opvallend is, is dat zij, nog geen uitspraak hebben gedaan over de ETF aanvraag van van Eck. Nu gaan gerichten dat wellicht dinsdag deze goedkeuring alsnog zal plaatsvinden. Ik deel mijn mening hierover.

Daarnaast hebben we het over de marco economische omstandigheden waar we in verkeren, er zijn namelijk tal van cijfers die duiden op een beginnende recessie. Ik leg dit uit aan de hand van een aantal grafieken. Als laatste sluiten we af met de prijs, want hoe zit dit ook al weer. (P.S. ik benoem 6k, maar bedoel 3k oops ;)).

Ook maak ik voor eens en voor altijd duidelijk, dat TA niet goed of fout is en al helemaal geen middel is om de toekomst mee te voorspellen. We sluiten dan ook af met een gedegen analyse. En natuurlijk sluiten we af met de technische analyse.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Edward Snowden ziet Bitcoin als uitkomst in strijd tegen Amerikaanse overheid

Arnold Hubach

Bitcoin (BTC) rond $10.225, is het tijd voor meer actie?

Altcoinbase

5 tips om je emoties met Bitcoin en andere cryptomunten de baas te zijn

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder