Misss Bitcoin over de Bitcoin ETF, een mogelijke recessie en prijs van BTC

In deze video bespreekt Misss Bitcoin drie belangrijke zaken:

Misss Bitcoin

Als eerste nieuwtje wil ik graag even de uitspraak van de SEC omtrent Bitwise onder de aandacht brengen. Opvallend is, is dat zij, nog geen uitspraak hebben gedaan over de ETF aanvraag van van Eck. Nu gaan gerichten dat wellicht dinsdag deze goedkeuring alsnog zal plaatsvinden. Ik deel mijn mening hierover.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Daarnaast hebben we het over de marco economische omstandigheden waar we in verkeren, er zijn namelijk tal van cijfers die duiden op een beginnende recessie. Ik leg dit uit aan de hand van een aantal grafieken. Als laatste sluiten we af met de prijs, want hoe zit dit ook al weer. (P.S. ik benoem 6k, maar bedoel 3k oops ;)).

Ook maak ik voor eens en voor altijd duidelijk, dat TA niet goed of fout is en al helemaal geen middel is om de toekomst mee te voorspellen. We sluiten dan ook af met een gedegen analyse. En natuurlijk sluiten we af met de technische analyse.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)